Oss

Den lilla familjen består av Mamma Liw och pappa Magnus  30 år. Vilden som är en Irländsk setter vid namn Vilde byter år i februari och är nu inne på sitt åttonde och har flyttat hem till morfar där han trivs som fisken i vattnet. Äldsta dottern heter Lilla M och föddes den 28 december 2009, yngsta dottern Lilla A, kom på dagen 16 månader efter Lilla M den 28 April 2011. Vi bor i Gävle sedan i somras då vi flyttade från Umeå för att komma närmare släkt och vänner.

Vi gör inte så mycket, tycker vi, men vi gör nog en hel del ändå. Just nu är det fullt upp med att tillfredsställa tösernas alla behov och önskemål. Mat, lek och gos står på schemat 24/7, när de inte sover då förstås vilket de gör väldigt bra till föräldrarnas stora förtjusning. Allt annat får ni läsa er till i bloggen.

One thought on “Oss

  1. SV: en mil till dagis hade jag aldrig gått med på. Det är ju galet! Skönt att ni fick bra plats, hoppas förskolan är bra också! (och du är inte fet, du är ju bara lite graverad!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>