Liw

Statsanställd på landets mest hatade myndighet ( om en ska lyssna på Aftonbladet), just nu #utbrändish, mamma till två inom 16 månader bosatt i Gävle sedan i augusti 2012 dess för innan bodde vi i Umeå där båda barnen är födda,med hjärtat i Hälingland. Har många intressen men få jag faktiskt utövar. Försöker fota när lusten faller på men just nu är det inte så ofta. Genus engagerar och som nästan färdig gymnasielärare ligger barn och ungdomar mig varmt om hjärtat. Har ett förflutet som taxiförare och fritidsgårdsledare.  Bloggen är mina memoarer, just nu för att jag ens ska komma ihåg vad jag gjorde förra veckan, men även för att släkt, familj och vänner ska kunna följa vår vardag.

LIWet och vardagen ter sig inte alltid som man tänkt sig, men så länge vi lever i nuet går allt att lösa.

Allt annat får ni reda på i bloggen. Stort som smått.

3 thoughts on “Liw

  1. Men vad roligt! När jag först började läsa din blogg reflekterade jag över Umeå – eftersom min kille är därifrån. Men nu läste jag att du är från Uppsala och Knivsta och jag är från Märsta….. :P skoj!

  2. VIlken rolig text! :) Uppsakattas!
    Men du! HUuur gör man för att få dessa fina flikar du har upptill i bloggen? Hem, bloggen, bloppi mm. PÅ blogspot finns det ju liksom färdigt redan men hur tusan gör man på blogg.se? Kan du förklara utan att det atr för mycket av din tid vore jag tacksamm!
    Önskar dig en fantastisk dag!
    Malena

    • Hmm, nu är det nått år sedan jag höll på inne på blogg.se bloggar och de har ett annat kodspråk än wordpress. Men mitt tips är att kolla in på bloggdesign.se där har han det mesta du kan behöva när det handlar om att göra om blogg.se bloggar. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>