Bloggen

Det är jag, Liw, som skriver denna blogg. Började blogga i maj 2009 då vi precis fått reda på att vi väntade ”Ärtan”. Den dåvarande bloggen preggomonster var från början ett klotterplank. Jag behövde skriva av mig tankar och känslor i och med graviditeten.Namnet preggomonster kom sig av mitt något tvära humör de första veckorna av graviditeten. Magnus brukade med kärlek kalla mig just preggomonster. Preggo är en förkortning för engelskans pregnant, person som är gravid med andra ord.

Idag bor mina tankar på egen domän, www.liwetochvardagen.se, där de frodas och hittar en allt större publik. Namnet på domänen var väldigt lätt att välja då min huvudkategori med inlägg sen i augusti 2009 varit just Liwet och vardagen. Bloggen som från början var en tanke/frågelåda gick till en klassisk gravidblogg och sedan till det här. Vad det är nu vet jag inte,vill inte kalla mig mammabloggare, men självklart blir det mycket i bloggen ur min mamma vinkel. Skulle nog vilja kalla det en vardagsblogg möjligtvis en dagboksblogg. Mycket bilder, ganska mycket humor och ibland någon lite allvarligare fundering kring det samhälle vi lever i.

Alla kort är till 98 % tagna av mig, skulle jag mot förmodan låna ett kort står det.Allt material, skrivet som fotat, på den här bloggen ägs av mig enligt lagen om upphovsrättigheter. Frågar du får du med all säkerhet låna, men som sagt fråga.

Bloggen går att följa både med RSS/Atom flöde samt på blogglovin.

Välkommen in till mig, mitt liv, min vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>