Tillbaka till vardagen

Regn och grått, grått och regn. Jag som hoppades på en fin höst, en solig och klar höst med hög luft och friska vindar. Men nej, jag lurade mig själv, eller så är det det jag gör nu för så mycket har det faktiskt inte regnat. Vi har haft det fint, hittills.

Jobb igen idag, 11.45 – 19.30. Ett behagligt pass. Speciellt eftersom det öser ner utanför fönstret idag, kan inte komma på något jag skulle kunna göra. Eller ja, mysa med Lilla A, läsa en bok eller vika in tvätten. men nu ska jag inte ha för roligt. Jobba blir lagom denna onsdag. Vad hittar ni på?

6 thoughts on “Tillbaka till vardagen

 1. Jag lovar att det kommer soliga dagar med friska vindar också :-) Även vi har grått & blött idag, men när de där fina, färgglada höstdagarna dyker upp, då kommer man på att hösten inte är så tokig ändå!

  Tänkte höra lite om ditt taxijobb, trivs du? Jag har varit lite inne på att ha det som ”extrajobb” eller liknande, mest för att jag ÄLSKAR att köra bil. Men sen får jag för mig att jag kommer bli rädd. Att det inte är ”säkert” att sitta som ensam (tjej) i en bil, för man vet aldrig vilka typer man plockar upp, eller? Känner du dig nånsin rädd?
  Annars får jag leta jobb som budbilsförare eller nåt :-) Älskar som sagt att köra bil, haha.

  Ha en bra dag! Kram!

 2. Jag jobbar också. Slänger i mig lite lunch just nu och ska försöka knyta ihop säcken till kl 16. Det är körigt idag.

 3. Jobbar såklart! Fast mest sitter jag och testar en massa funktioner som tar tid och däremellan rullar jag tummarna och surfar…. :)
  Här är vädret också riktigt gråtrist, men jag uppskattar det idag med mina nya gummistövlar! ;)
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>