Senare

Efter att ha spenderat hela dagen i sängen blev jag så sjukt sugen på att fota. Just nu är jag hemma med den friska, alltså Lilla A medan Magnus och Lilla M är och rusar av sig i en lekplats nära oss. Men sen, när flickorna och vi fått i sig middag då tänker jag plocka med mig Gunnar (alltså kameran) på en promenad. Hösten är aldrig så fin som nu.

Nu ska jag gosa lite med den friska bebisen.

4 thoughts on “Senare

  1. Ja klart det är okej att länka :)

    Jobbet är struligt som sjutton, frågan är ju liksom hur lite personal man kan ha och ändå göra ett bra jobb?? Känner mej tveksam till mycket på jobbet just nu, men jag hoppas det vänder. Kollegorna är i alla fall toppen :)

    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>