8 thoughts on “Favorit i repris

 1. SV: På vilket sätt skulle Dridriksons overaller vara överskattade? Rent prismässigt så är de ju vettigare än många andra märken.

  • Karin – det var Lilla M´s förskolefröknar som tipsade oss om att INTE köpa didriksson overall, de hade upplevt att de inte andades så bra och barnen blev därför varma samt att de i blötsnö inte höll tätt.

 2. nästan skönt att höra att Molo är lite sämre, behöver jag inte sukta efter den ;) Vi fick låna en everest overall från Stadium förra vintern, och den var vi toknöjda med. hade vi inte haft en PoP redan hade jag nog köpt en sån eftersom de är billigare…

  Ha det så kul med tvätten ;)

 3. Alltid skönt med semester & få vara borta från hemmet.
  Men bäst är ändå att få komma hem igen & hitta alla rutiner & de vardagliga sakerna:-)

  Kram Kram

 4. Biblioteket är en favorit!

  Krams!

  PS. Jag blir lite nyfiken på diskussionen om vinteroveraller som skymtar i kommentarerna här ovanför?

  • Karin skrev inne hos sig och funderade kring just vinteroveraller inför förskolestart. Våra fröknar, ja rättare sagt Lilla Ms fröknar rekommenderade inte Didriksson. barnen blir varma då de andas sämre än andra och håller inte helt tätt när det är blötsnö. Det var deras upplevelse sen finns det ju så klart dem som rekommenderar dem också.. Som med allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>