Ikapp

Eller är man någonsin det? Nu har jag i alla fall besökt de flesta av er, tycker ni att jag har missat dig så hojta, minnet är inte på topp. Eller jo det är det men det används i sin fulla kapacitet åt att komma ihåg att ta med kläder till förskolan, nya blöjor, köpa ersättning, amma rätt bröst, mat, BVC tider, ja ni vet – det här som kallas livet. Livet kommer allt mer i vägen för bloggen men tanken att sluta helt känns väldigt främmande så jag kör på,  dock blir det nog inte fyra- fem inlägg per dag som tidigare. Jag ska sluta spamma er bloglovin feed :-)

Här hemma är vi också ikapp, förutom tvätten som jag har en tid åt  imorgon. Imorse kom även baksidan av att vara hemma ikapp då Lilla M vaknade 05:40 och tog morgon. Ska kanske tilläggas att hon var vaken mellan 02 och 03 inatt, när Magnus kom hem  från jobbet vid 03 så somnade hon direkt. Undrar om det blir samma lika när jag jobbar natt framöver? Ja ja, vad gör det när barnen är nöjda och glada?

Lilla A den store känns  som i den här vinkeln, men det är Lilla M som är stor. Försöker till och med lägga tillbaka Lilla A på filten när hon krälat eller rullat av.

Nä nu ska vi klä oss för förskola. god morgon på er!

6 thoughts on “Ikapp

 1. Dom är ju så fina dina flickor! Kul att det blir lite mer inlägg här nu när ni fått njuta av sommaren! =) Själv har jag fått jobb i en annan djurbutik som är mkt större med både fiskar, smådjur och reptiler… Massor nytt att lära mao. =)

  Synd att det inte blev tid till att ses i sommar men jag hoppas att det inte är för sent ännu.
  =)

  Kram

 2. Välkomna hem, skönt med vardag igen gissar jag. Hur blev det med jobbet sen förresten? Vågar ni ge er på att forcera bostadsmarknaden i Stockholm? Har ni funderat på att se om ni kan köpa bostad? Det är ju inte det lättaste men du skulle väl jobba på liljeholmen? Bostäderna i söderförorterna är inte de dyraste i jämförelse med mycket annat. Annars är Södertälje kanske ett alternativ, det tar lite tid att pendla men det är iaf på rätt sida stan… Och mycket billigare än i själva Stockholm.

 3. låter bra det, jag tycker vi borde få till det i september, vi har ju planerat för en träff LÄNGE nu :)
  Sluta blogga låter främmande i mina öron med, men det har varit skönt att låta livet runikring ta över under sommaren :)

 4. Jag har för avsikt att försöka knåpa ihop en inlägg om dan ungefär. Det känns ganska lagom, för både mina nosare och för mig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>