Ingen dans på (näck)rosor

Annars då? Det är banne mig ingen dans på (näck)rosor att vara sjäöv med två små. Även om jag har både pappa och hans sambo här så är ändå barnen mitt fulla ansvar. Dagarna går i ett och sömnen är riktigt dålig i den här värmen. Lilla A äter hur ofta som helst de varma nätterna, och dagarna med för den delen, och Lilla M har en orolig sömn. Nä jag är helt slut som artist när barnen väl sover vid åtta. Att jag inte har fått tillbaka hälften av krafterna när morgonen dagas orkar jag inte ens prata om. därav tystnaden här inne. Orken finns inte trots att vi som Ulrika skrev lever i en sagovärld just nu. Vi har det fint, men jag är mentalt och fyskskt utpumpad. Heja ni som lever ensamma med barn.

När vi var uppe vid tjärn härom dagen undrade Mona om inte jag kunde fota de vita Näckrosorna. Visst tyckte jag, blommor är ändå en av mina favoriter att fota.

9 thoughts on “Ingen dans på (näck)rosor

 1. Stora kramar till dig, du är världens kämpe och jag älskar art du vågar erkänna när det är tufft! Snart är din ensamma tid över hoppas vi, att du får vila ikapp lite!

  • Erkänna? Det känns mest som jag gnäller :-(
   Finns många som har det värre, det är mitt nya mantra när båda tjejerna vaknar vid 05.

 2. Jag kan tänka mig att det inte alltid är lätt. Det kan vara nog med ett barn. Hoppas hela familjen får återförenas snart.

  Underbara bilder, som vanligt :-)

  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>