12 thoughts on “Olika världar

 1. Usch, kl 5 är verkligen inte okej men vad gör man?

  Klart jag också skulle älska semester, men efter att suttit inne i två dagar med liten vill jag vara ha ett avbrott och då är vardagen så välkommen så! ;)
  Fast än så länge är hon inte ens vaken, så det kanske blir VAB idag och mer innesittande….

 2. Nejdå, inte sjuka som så utan tand-må-dåligt för A. På gränsen till feber, ledsen och bara velat suttit i famnen och myst. Hon har inte ens velat gunga… Just nu springer hon omkring här och pratar om att mata hundar, så jag tolkar det som en bra sak! :)
  Kram

 3. du får förklara för tjejerna att det inte är ok att kliva upp innan Nyhetsmorgon börjat. Hoppas ni får en bra dag och att du känner att det inte är övermäktigt med barnen. Men du ska nog se att du vant dig efter ett par dagar, man har ju en förmåga att göra det, att anpassa sig efter situationen. Kram!

 4. Phu, kl.5 är inte okej! Men vad gör man :) Här var det vaket mellan 3-5 istället..jag vet inte vad som är värst..trött är jag iaf.
  Skönt att ha tillgång till naturen under de två veckorna du är med barnen! Jag kan gissa att det gör allt mycket lättare! :)

  Kram!

 5. haha going där.
  men gahh kl fem vaknar astrid alltid, fattar inte det. men nu sedan vi tog bort spjälorna så kommer hon iaf in till oss och kryper ner och somnar om i en timme eller så. tack gode gud för det säger jag för kl fem är man inte människa!!

 6. klänningen är från guatemala från kusinen som skickat den, visst är den söt!! dock började den bli lite kort nu så den får fungera som tunika denna sommaren också eller med vita trosor under. men i love it!!

  ta färskpotatis som du kokar i 5minuter, lägg på en plåt med salladslök, grön sparris (tydligen slut i hela sverige kändes det som så vi fick köra fryst.. funkade bra), cocktailtomater och så feta ost. ringla över olivolja och in i ugnen i 20 minuter på 225grader.
  4 port –
  500gr potatis
  120 gr tomater
  6 hackade salladslökar
  250 gr sparris i bitar
  200 gr tärnad feta
  0,5 dl oliv olja.
  super smaskens!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>