Fina ni!

Tack för peppen inför de här två veckorna, jag och tjejerna har idag vinkat av pappan i familjen och är nu på plats i pappas torp igen, Magnus är halvvägs till Umeå. Det känns tomt men jag har på känn att det inte är någonting jämfört med hur det kommer kännas när jag går och lägger mig, hemska tanke. Gillar inte alls att sova själv längre.

Ni har ju som vanligt rätt, det kommer mest troligt gå galant även om det kommer vara sjukt jobbigt, dock är jag glad att jag är ensam med dem här, vi har fri tillgång till min släkt, naturen och slipper sitta i en lägenhet i stan utan någon hjälp att tillgå. Nä nu ska vi göra det bästa av de här veckorna och inte bara önska att det ska vara över, då är ju semestern och sommaren över snabbare med och det vill vi inte.

Annars så mår vi alldeles utmärkt. Lilla A växer och Lilla M vägrar, antar att det är som det ska vara med en 2 månaders och en 18 månaders. Nu ska jag njuta av att ha två sovande barn innan klockan är åtta.

10 thoughts on “Fina ni!

 1. Det kommer att gå galant för dig, med fler nära och kära runt er. Det är faktiskt skönt att sakna också. Jag saknade min man oerhört efter bara 3 dagar borta.

 2. Det kommer att gå toppen. Imorgon träffar jag David efter drygt två veckor isär, det kommer vara så fint så det finns ju alltid något att längta efter – och det får man inte glömma är något fint bara det!

  • hon vägrar först och främst välling, bilåkning, bad/dusch, potatis you name it, typ. Men så ibland funkar det, tror det är en reaktion på Lilla As ankomst…

 3. Vad fina de är, dina barn! Lycka till nudå! Jag önskar jag kunde tänka som du om det där med semestern, göra det bästa av det osv. Jag försöker verkligen att tänka så men jag lyckas inte så bra. Jag har två veckor semester när elin ska skolas in på dagis (8aug) och eftersom att jag redan VET att jag kommer att hata det efter två dagar så är det ju så det kommer att bli också. Ond cirkel…jag har ju liksom aldrig tyckt om helger och lov/semester i hela mitt liv men nån gång ska väl vara den första? I wish!

  Kramar!

 4. Jag är precis som dej, har väldigt svårt att sova ensam. Är övertygad om att du kommer att fixa det superbra, som tur är så finns det ju i alla fall telefoner så man kan prata med varandra :)

  Hoppas nu att ni får en massa fint väder så ni kan vara ute och njuta av naturen!

  Kram vännen

 5. åh är ni själva nu, läste på twitter att han skulle bege sig uppåt.
  som du skrev, det kommer gå galant! klart det blir tungt stundtals men det blir det ju även om man är två också ibland. samtidigt är det bra att man hinner sakna varandra mitt i allt kaos. tusen kramar till dig och ja, du ska se att du fixart!!

 6. Det kommer gå toppen & försök njut utav torpet :)
  Men jag vet hur det känns . Jag är ju helt ensam i veckorna , men du fixar det !
  kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>