Jidder, jadder

Vissa mornar behöver jag verkligen en fet spark i röven för att ta mig upp, idag är inget undantag. Känner att det redan nu är varmt, var upp vid 3-tiden och då var det 16 grader- galet! Det är härligt men också lite småjobbigt, Lilla A har ingen reglering av sin kroppstemp än så vi får passa rejält. Igår låg hon i en blöja på en filt i skuggan och ändå var hon varm. Kläder är mest bara ivägen och gör henne ännu varmare. Men, det är härligt också.

20110609-075152.jpg
Lilla A somnar snart om efter morgonamning och jag ska kliva upp. Kliva upp och göra mig fräsch, klockan nio kommer Helén och Nora för att beskåda underverket. Och nu hoppar Lilla M på mig, igen.

20110609-075305.jpg
Utveckling är roligtmen de här månaderna hon har behärskat att öppna dörrar har all möjlighet till undanflykt försvunnit, saknar att få dra mig utan en klättrande onge, en som sitter fast vid bröstet räcker ;-)

5 thoughts on “Jidder, jadder

  1. Märks att hon är längre än A, för här nås det fortfarande inte upp till några dörrar. Precis nu så hon kan nå lampknappen om hon står på tå och koncentrerar sig noga. Åt ena hållet, det andra når hon ju inte.. ;)

    Idag var första gången på jag vet inte hur länge som jag INTE låg och drog mig. Piggare då, men tröttare nu!
    Kram

  2. Antar att du inte får vara ifred på toaletten heller? =) Förstår att det är jobbigt med värmen för lilla Lilla A när hon är så liten. Men vi ska inte klaga på sommaren, man längtar ju efter den hela året.
    Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>