Fototriss – rött, vitt, blått

Tre färger är veckans tema i fototriss. Tid, inspiration och ork har satt käppar i hjulen senaste veckorna men idag lyckades jag få till en triss bara genom att fota barnen när vi var ute.

Såpbubblorna var en favorit för barnen idag och när de inte är helt i fokus, blir de vita i sin oskärpa. Få saker är så röda som varma barnakinder i solen, dock slår vattenmelon dessa med hästlängder. I skuggan får yngsta dotterns ögon en djupblå nyans.  Blått, vitt och rött  är alltså denna veckas tema, som också är en tävling sponsrad av solresor. Vinner jag blir det till Grekland jag far.

Vill du också bidra till veckans tema, gör det hos fototriss.

3 thoughts on “Fototriss – rött, vitt, blått

  1. heja heja hoppas du vinner! :D
    idag var det så varmt att jag vart tvungen att köpa en pool :) Eller, jag skulle köpa en pool men råkade nämna det till grannen, som sparar på ALLT så vi fick en sån rund minipool. Fyllde den med 3 hinkar vatten och tro mig – Nellan roade sig där väldigt, väldigt länge. Ett tips bara :)
    Jag vet att ni bor i lgh men ni kanske kan snatta en slang och bara ta en hink med varmt vatten inifrån? Eller från tvättstugan. Nu ska jag sluta skriva.
    KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>