Lila elefanter

I helgen har vi besök av Jenny och lilla Elna, det är mycket därför jag är så otroligt frånvarande på era bloggar även om jag försöker uppdatera här inne och läsa hos er. Jenny är en ”gammal” studiekamrat till mig som nu bor i Lund och har sedan vi sågs sist både skaffat karl och barn.

Hur kul som helst att ses, snacka minnen, äta gott och hänga i lekparker. Alldeles för sällan vi ses och när vi väl gör det så hinner det hända så otroligt mycket. Sist vi sågs så var jag nygravid med Lilla M och Jenny bodde i Dalarna och knegade, jag pluggade och ja allt var annorlunda – varken bättre eller sämre bara ett helt annat liv när vi minns tillbaka.
Jenny har även knåpat ihop fin fina presenter till flickorna, haremsbyxor i det finaste tyg jag sett på länge.

Även Lilla M tyckte om dem och klädde raskt av sig sina andra kläder och skulle ha dem på sig istället när paketet öppnats. Idag blir det för första gången matchande kläder på mina tjejer, gud bevare mig! Nu ska vi gå ut, förvånade?

7 thoughts on “Lila elefanter

 1. Visst är livet annorlunda idag mot vad det var förut. Märkte det tydligt igår när jag var på middag hon några vänner :) Men ack så roligt och underbart är det med de små :D Älskar detta liv! Vilka fina byxor hon fick och ha det så härligt nu med besöket. Tack för tipset föresten, skall instalera programmet. Massa kramar från oss!

 2. Villka fantastiskt fina byxor Lilla M fick!
  Och kul att träffa en gammal kompis, det är ju så lätt att tappa kontakten med folk tycker jag.

  kram

 3. Härligt med vänner som hänger kvar fast det är långa avstånd och man kanske inte ses så ofta som man skulle önska! Hoppas ni får en underbar dag! kram

 4. wow vilka underbara byxor!
  härligt att kunna titta in här igen har saknat dig!! men jag får läsa ikapp imorgon för nu måste jag hänga den dära tvätten och sedan sova… hmm..
  det där med att inte ha internet var rätt bra iaf.. haha
  godnattkramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>