Lekplatssafari – eller jakten på den inhägnade lekplatsen

Ur min angreppspunk var det en dålig eftermiddag, nada inhängnade lekplatser i vår stadsdel förutom de som hör till förskolorna. För Lilla M var det nog en alldeles perfekt eftermiddag, bara en skrik och gråt attack och det var när jag inte var snabb nog när vi skulle gå hemifrån.


Vi avverkade två lekplatser till och passerade väl fem eller sex till men utan framgång, för mamman alltså.

Om ni undrar vad Lilla A gjorde under tiden så sov hon gott i vagnen tills hon blev hungrig. Nu är pizzan uppäten och Lilla M och Magnus är ute i dagens miljonte lekplats medan jag röjer, bloggar, ammar och njuter av en folköl.

Liten Lilla A är inne med mig och hon gör vad bebisar gör mest ömsom fiser, ammar, sover och är vaken.

Hoppa det som kallas livet får vara så här varje dag. Love it!

7 thoughts on “Lekplatssafari – eller jakten på den inhägnade lekplatsen

  1. Ja, lekplatser som är inhängnade är TOPPEN när man har flera barn. Vet att Skrot-Fian höll på att göra sig riktigt illa på vår stora lekpark (inte inhängnad) när hon helt plötsligt bestämde sig för att hon ville gunga. Hon sprang till gungdelen där de störra barnen gungade på stora hjul och andra shabrak. Höll på att få en gunga över sig. Inte kul alls.

  2. Jag köpte ett par jeansshorts på lindex och sedan två par på hm faktiskt. Har börjat handla på den avdelningen för lite större barn nu. Dock badade han i storlek 86. Hoppas du hittar några. Åh så fin hon är Lilla M med hårspännen och allt! KRAM

  3. Jaha vad trevligt. Vi tänker också ta oss en tur till glada huddik om någon vecka sådär. Jag köpte färglada tygshorts sånna mjukisar för 35 spänn på hm superduper till dagis och så. Hoppas verkligen att det blir sommar i hela sverige nu. Kram

  4. Milla tror att hon kan gå sådär utför trappor. Jag har ännu inte varit i behov att l¨ta henne testa om hon har rätt eller fel ;) Lilla M är såå stadig!

    Bibblan is da shit! Älskar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>