6 thoughts on “No sleep

 1. Jag önskar så att jag kunde skriva att det blir bättre!!! Så klart har det blivit lite bättre, speciellt med nattningarna för Bella, men huga vad jobbigt det är att ha barn så här tätt… Ibland känner jag att jag dör en smula.

  Hur går det med Lilla As vikt nu? Inte för att det verkar vara ett problem, men överväger du ersättning som ett komplement? Har du provat Windi (för gaserna?)

  Stor stor stor stor kram till dig! Det behövs ibland bara att någon skänker en en tanke om hur jävla duktig och fantastisk man är som bollar det här ansvaret och tunga arbete utan sömn!!!

  /Stina

 2. Men vännen. Inte ska du äta sån skit till frukost. Det gör dig bara tröttare i slutändan…

  Hoppas du får ta igen lite sömn din stackare.

  Förresten.. Kan det inte vara Lilla Ms säng som gör det svårt att somna in? Hon kan väl hoppa in och ut själv va? Min kompis har ett h-e sen hon bytte från spjälis

 3. jag är dålig på att kommentera just nu pga tidsbrist. Men ville bara hoppa in och säga ” håll huvet högt”! Jag kom ihåg hur förvirrande och jobbigt och vilken jäkla omställning det var när Tyra kom, kan tänka mig att det är hundra ggr värre med tvåan. Men du vet ju att det tillsist lugnar ner sig, rutinerna sätter sig och man får en vardag igen. Jag lovar. Stor kram.

 4. Ja eller hur, jag har inte vart där sedan jag var super liten. Har ni planer på Sthlms tripp så kanske vi kan lyckas med att ses? :) Haha, det var ett bra recept. Tycker du ska lägga ut receptet på ungefär hur mycket av varje du har i. :)

  Krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>