Om bebis själv får välja

20110505-232859.jpg
Så är magläge att föredra. Hade det varit med Lilla M hade jag blivit galen av oro men nu tar jag det med ro. Lilla A med.

20110505-233026.jpg
Vår lilla Rumpnisse. Som om hon får välja ammar konstant hela kvällen 19 – 23 och sen sover till 06.55. Duktig flicka.

20110505-233059.jpg

God morgon på er. Här hemma ska vi vinka hej då till mamma / mormor vid lunch. Trist då det varit så fint att ha henne här och eftersom vi ses alldeles för sällan. Men lite skönt också, nu får vi prova på nya familjelivet på riktigt. Två barn och två par händer. Läskigt!

8 thoughts on “Om bebis själv får välja

 1. god morgon! Ja hade inte vågat låta Benjamin sova på mage på natten när han va bebis. Då man hört så mkt om plötslig spädbarndöd. men man kanske inte är lika nojjig med nr 2? Hur känner du? Oroa du dig lika mkt med Lilla A som du gjorde med Lilla M?

  Jätte fina bilder:)

  Alltid skönt att ha extra händer som hjälp:)

 2. Underbaringen ♥ Man är så mycket lugnare med barn nummer två. Man funderar inte så mycket utan njuter mer av det som är. Och härligt att Lilla A är en hejjare på att sova på natten!!
  Kramar

 3. Läskigt men så himla spännande!:)
  Vad skönt att kunna känna sig såpass mycket lugnare med bebis nr 2, bebis nr 1 vänder ju upp & ner på allt & man undrar om man gör allt rätt!;)

  Kram

 4. Det låter helt fantastiskt med maratonamning på kvällen för att sedan sova hela natten. När Albin var nyfödd ville han amma dygnet runt (varannan timme) och det höll i sig i nästan fyra månader sedan började han sova hela nätter :-)

  Ja, nu börjar det riktiga familjelivet för er. Det kommer gå så fint. Ni är veteraner nu och Lilla M är ju ett lysande exempel på att ni lyckats tidigare. Men jag kan tänka mig att det känns lite svindlande.

  Ha en fin fredag!

 5. Noah var också en magbebis, han sov bara korta stunder om han låg på rygg medan om han fick ligga på mage kunde han sova timmar i sträck :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>