Inlagda

Vi har nu ett rum på BB att kalla vårt i några nätter. Jag ska utredas och utslutas. Förhoppningsvis blir jag även behandlad och får komma hem på några dygn. Mamma blir kvar några dygn extra och tar Lilla M så jag får behålla betjänten med mig när jag är inlagd.

20110501-122203.jpg
Äta bör man, annars dör man. Även på sjukhus.

16 thoughts on “Inlagda

 1. Så tråkigt vännen, men nu hoppas jag de sköter om dig ordentligt så ni får hem och bonda alla fyra så snart som möjligt.

  Stora kramen från oss, vi hoppas se dig på benen och få träffas i maj!

 2. Men nä, det var ju inte så här det skulle vara? Men SKÖNT att ni blir utredda och omhändertagna, hela familjen! Sniffa lite Lilla A från mig, och ge dig själv ett rejält lugnande andetag. Tänker på dig otroligt mycket!

  KRAMS!!

 3. Lycka till och hoppas att du blir bra snart och får komma hem. Vilken tur att du har Mamma och Magnus där. Massa Kramar på dig!!!

 4. Jag har precis slagit på datorn och följer er på bloggen. Lilla M sover fortfarande. Det gör säkert gott efter alla intryck och känslor.
  Jag finns hos er och det känns väldigt bra. Jag mår gott. Snart är E och J tillbaka efter utstädningen..Tankarna
  är på er. Varm kram mamma och tillika svärmor och mormor.

 5. stackan, är juh inte så det ska vara … ,jag kommer inte våga ta den där bedövningen kommer total vägra den nu. jag hoppas du snart blir bra o får komam hem o njuta av första bebis tiden.

  • Nej, nej, nej! Inte vara rädd för EDA. Shit happens och jag har haft maximal otur.

   Snart är det din tur att få bebis :-)

 6. Men vännen vilken tråkig start. Men snart är du helt återställd det känner jag på mig. Krya på dig nu. Tusen kramar

 7. Hej.

  Inte fick ni den drömstarten ni förtjänade.
  Komplikationer är skit, hade hoppas att det skulle gå bättre den här gången
  för er.
  Men skönt att dom lagt in er så du kommer att bli frisk snart.

  Bamsekramar

 8. Men åh Liw, du och den här huvudvärken (av olika anledningar) låter ju gräsligt. Hoppas du är på benen snart igen, tills dess har Lilla M det super med sin mormor som lektant! Stora kramar från oss hemvända frusna!

 9. Nä gy så tråkigt att höra att ni är inlagda, hoppas du snart mår bättre och kan få komma hem igen, tänker på dig, kramar

 10. Det är alltså detta som har hänt dig LIw? Googlade om EDA på vårdguiden och fann denna inf. som en ”ev.nackdel vid anv. av EDA.

  Svår huvudvärk efter ryggbedövning beror oftast på så kallad durapunktion, vilket innebär att epiduralnålen oavsiktligt orsakat ett hål i den hårda ryggmärgshinnan. Det händer en person på 100 och ungefär hälften av dem får huvudvärk. Typiskt för den här huvudvärken är att den kommer i stående eller sittande ställning men försvinner när man ligger ned. Smärtan är ofta intensiv och om den inte går över inom ett dygn genom att man dricker rikligt med vätska och tar värktabletter brukar den behandlas med så kallad blood-patch. Det innebär att lite av kvinnans eget blod sprutas in i epiduralrummet för att täta hålet i ryggmärgshinnan. Lindringen brukar komma snabbt och är oftast god. I enstaka fall kan behandlingen behöva upprepas.

  DU HAR VERKLIGEN HAFT OTUR. TUR ATT NI HAR VARANDRA OCH DET KOMMER ATT GÅ ÖVER. EN SAK ÄR SÄKER; VARKEN ALMA ELLER MAIT KOMMER ATT MÅ DÅLIGT PGA AV DET SOM HÄNT.
  Lilla M sover och har varit ute och lekt med morbror Emil. Lilla M åt porterstek så hon rapade!
  Stor varm kram till er alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>