En ny kategori föds

Förra inlägget fick inviga den nya kategorin ”Lilla A”. Fin som snus är hon och påminner mycket om stora syster på mer än ett vis :-)

20110428-131824.jpg
3550 gram tung och 52 cm lång, inte mycket som skiljer guldklimparna åt i starten.

34 thoughts on “En ny kategori föds

 1. Åh Liw! Vad vacker hon är!!! Stort stort grattis!!! Måste gått relativt fort när det väl satte igång!!! Kraaam

 2. Well done Liw! Grattis grattis grattis! Är nere på stan och kollade din blogg, skrek nästan högt här :)

  Bamsekramar till hela familjen

 3. Underbar är rätt ord. Så otroligt glad för din skull. hoppas allt gick bra och du fick en bättre upplevelse än förra gången Massa kramar till er alla!

 4. Grattis Liw, Magnus och storasyster Lilla M. Så fin lite tjej ni fått!!! Massor med grattiskramar till hela familjen

 5. Grattis grattis grattis , äntligen är hon född:) Vad gulligt namn till lillasyster och de passar henne perfekt:) Som hón var efterlängtad:)

 6. Hej!
  Jag heter Madeleine och studerar just nu på högskola. Jag skriver för tillfället på en D-uppsats som kommer att handla om bloggares syn vad som är privat vs. offentligt samt. hur man bloggar och varför. Som underlag för uppsatsen kommer jag att genomföra en enkätstudie och undrar därför om du skulle kunna tänka dig att delta i denna. Enkäten kommer att läggas ut på internet och du svarar anonymt. Den kommer gissningsvis ta mellan 5-15 minuter att fylla i. Själva enkätundersökningen kommer att äga rum första veckan i maj.

  Jag vore tacksam om du kunde meddela i ett mail om du kan tänka dig att ställa upp. Även om du inte vill vara med skulle det underlätta om du ville meddela detta.

  Vänliga hälsningar
  Madeleine

 7. Jättestort grattis till finaste Lilla A! Äntligen kom hon ut. Förlossningar är ju sällan roliga och ännu värre när saker inte går som man vill. Jag hann inte heller få eda, men det gick ändå. Nu blir jag ocksåsugen på en bebis :) Många styrkekramar till dig och familjen.

 8. Gratis till lilla Lilla A som kommit till världen och grattis till Lilla M som blivit storasyster och till dig Liw och Sambo som blivit 2-barnsföräldrar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>