Bring the pain

Nu börjar det ta i ordentligt, har svårt att sitta still när det kommer en värk, ja nu kan jag kalla dem det, och står mest och vaggar fram och åter. Äntligen händer det något. Fortsätter det så här i någon timme till blir det nog till att promenera in till förlossningen och se vad de säger. Har vi otur är vi för tidiga men jag börjar närma mig den smärta som jag hade när jag fick lustgas med Lilla M. Om inte minnet sviker mig helt och hållet vill säga. Men vi ska vänta några timmar till, risken att bli hemskickad minskar för varje värk jag tar hemma så varje värk är en seger. Ja jag är sjukt tävlings inriktad..

Som jag skrev tidigare är jag sjukt förväntansfull och tycker mest att det är skönt att det gör ont, det ska ju göra ont, det betyder att bebis är på väg. Så peppen är på topp och lika så humöret. Att jag sedan vet att ni står vid era datorer och hejar på gör inte saken sämre :-)

31 thoughts on “Bring the pain

 1. Å va härligt!
  Jag har varit iväg idag, och nu när jag satte mig ner var jag tvungen att gå in här direkt för att se om det hänt något :-)
  Och det hade det ju!
  Jag håller alla tummar för att du får en smidig förlossning, och med din positiva anda så kan det väl inte bli annat? ;-)
  Stort lycka till!
  Många kramar från oss!

 2. Heja heja heja.
  Det är bara att jobba på.
  Snart kommer den stora belöningen.
  En ny liten människa är på väg till er Liw.
  Fatta vilket mirakel.

 3. Det är klart vi HEJAR!!! :D
  Är ju lite otåliga som du/ni vid det här laget ju ;)

  Men vännen strunta i oss nu och försöka koppla av och fokusera på dig nu, som sagt, du vet att vi väntar här troget hursom!

  Och du, LYCK TILL! :D

  KRAAAM

 4. Jag är också grymt nyfiken, förväntansfull och en smula avundsjuk på vad du har framför dig! Lycka till min vän! Jag tänker på dig <3

 5. Härligt! Du kommer väl åka in och krysta ut ;)
  Heja gumman!!

  Å nej, vardagen är aldrig trist, jag gillar mitt vardagsliv :)

  Kram!

 6. Om du håller h*n inne till efter tolv får h*n samma födelsedag som mig :-) Fast jag hoppas förstås att det ska gå snabbt och smidigt nu och att bebisen är här om några timmar bara! Kram Kram

 7. Åh, vad härligt att höra! Gud, jag kommer ju inte att kunna sova i natt.:D
  Skönt att du är peppad. Snart ska du få träffa mini!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>