Äntligen igång

Efter fyra dagar som sängliggande är det skönt att ta sig upp och ut.Inte nog med att det blev en härlig morgonpromenad i morse, vi passade på att njuta av kvällssolen också mol allena utan barn och mamma. Skönt med lite Liw och Magnus tid så här inför stundande fyrsamhet. För vem vet, vi kan ju vara fyra redan i morgon.
20110425-193357.jpg

Imorgon ska det tydligen regna, soldiset är kanske ett tecken på detta?

20110425-193407.jpg

Solen har nog aldrig varit så välkommen som idag, tänk att jag fick åtminstone en dag som frisk och med påsksolen, underbart!

Ja just ja, jag är ju gravid också. Sen igår kväll har jag mer eller mindre regelbundna sammandragningar om man kan kalla det så när de kommer med 3-5minuters mellanrum och vissa faktiskt gör riktigt ONT. Känner igen det här från sista dygnet  med Lilla M i magen, så ja, lite hopp väcker det allt. Men just nu njuter vi av att vara friska och krya, pollen helvetet bort räknat då..

14 thoughts on “Äntligen igång

 1. Haha, jodu det är en taxichaufför och hans telefon jag delar säng med:)
  I natt höll den på o göra mig galen, massa fyllekajor som skulle hit o dit..
  Som tur är har han bara nattjouren var 4:e vecka så det är okej ändå.
  Men mer okej hade det varit om han fått köra bussen som det var tänkt från början men erbjuder någon en en fast tjänst innan man ens tagit kortet ja då kan man ju liksom inte tacka nej.
  Jag tycker dock att schemat är helt åt fanders, det måste varit en karl som la det:), får jag fråga på ett ungeför hur din mans schema är?

  Kramar

 2. Åh vad skönt att höra att du är frisk! Håller tummarna för att det är på gång på riktigt och att sammandragningarna den här gången faktiskt blir till värkar och att den lill* vill komma nu! Kram

 3. Vi mår bara bra allihopa! Det funkar bra på nya jobbet, vardagslivet jag har fått nu när jag slipper pendla överväger ALLT verkligen! Nu har vi ju parhuset att ta hand om också så vardagskvällarna fyller man lätt med trevligheter:)

  Lycka till nu i stundade fyrsamheten! Kanske blir det redan i natt?:) Kramar

 4. Skönt att hör att det är fler som inte tycker om schemats upplägg, känner mig nämligen som världens gnällkärring hihi
  Han jobbar måndag till fredag ofta typ 6-16.30 och har sedan 2:a och 3:e jour 2 av dessa dagar efter att han slutat och fram till han börjar dagen där på. sen jobbar han somsagt natt var 4:e vecka och jobbar då även helgen den veckan, HELA helgen, dygnet runt.
  Har räknat ut att han är uppbunden c:a 250 timmar i månaden, visst vid jour är han ju mycket hemma och har bilen på uppfarten men han är ju ändå inte ledig och kan göra vad han vill. Tycker det känns helt sjukt att man ska vare uppbunden på jobb så många timmar i månaden men ja vad ska man göra, gilla läget och vara glad att han har ett jobb misstänker jag:)
  Kram

 5. Sköööönt att du mår bättre! Jag drömde om dig inatt! Av nån anledning drömde jag om folk som inte finns, antingen som dött eller som inte fötts än så min pappa, min mormor och du var där. Inte för att du inte finns utan för att din mini inte är född än :P HON var ute då iallafall fast vi visste allihopa att hon inte var född än så det var liksom en sneakpeak. Sjukt söt iallafall med en speciell blå färg på ögonen, och jättelik Lilla M. Så nu återstår ju bara att se om det var en sanndröm eller inte haha! Troligt :P

  Kramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>