En påskafton att minnas

Ja trots sjukdomar, utebliven envis bebis och en dag egentligen helt utan krusiduller har vi haft  det väldigt trevligt. Jag har i och för sig vilat bort mest hela dagen och den stunder jag varit på benen har jag nog inte varit så roligt sällskap men alla andra (tre) verkar ha haft en fin dag, matkrångel och rinniga näsor till trots.

Lilla M och Magnus gör sig i ordning inför påskmiddag för fyra. Att bli borstad i håret är en ny favorit, känner mig som en riktig skurk som inte gjort det tidigare nu när jag ser hur hon njuter av mormors omsorg varje morgon. Hårborste måste införskaffas, själv är jag skadad sen min barndom och drar ogärna en borste genom håret.

När borstningen var avklarad blev det ordentligt pappa mys, liten dam med lätt feber och tandsprickning still going on. Ingen av damerna i familjen har det särskilt lätt just nu.

Sen efter en påskmiddag med god mat och trevligt sällskap har vi dött paltkoma döden i soffan. Lilla M och mormor har myst framför Alvin och gänget.

En fin dag med älskade människor. Precis så som påsken ska firas.

Tack för alla kommentarer fina ni, att ni fortfarande tittar in här gör att det finns ork att uppdatera, räkna inte med svar dock, det blir minimalt med datortid just nu, den tid jag kan hitta som skulle kunna spenderas framför datorn sover jag. Känner att det behövs. Hoppas påsken fortsätter fint hos er med. Och hörni, det är INTE synd om mig. Inga sammandragningar, lite molvärk men feber och halsont men ingenting som inte kan dövas med stora mängder alvedon. Nu ska i alla fall jag se tiden an och hoppas på att när förlossningen väl kommer igång så är Lilla M frisk, jag frisk och utvilad och Magnus likaså. jag önskar även att jag denna gång kan stanna hemma till vattenavgång, det vore min drömstart. Så hejja på det istället för att tycka synd, snälla?

14 thoughts on “En påskafton att minnas

 1. Men du, först blev jag jätteglad över er perfekta påsk!! Sen blev jag ledsen för att du det så jobbigt. Mjau! Det ska inte behöva vara sådär? Har du hört dig för om att bli igångsatt? Det sägs ju att det är lite ”jobbigare än vanligt”, men vafan… Du har det ju skitjobbigt redan?

  KRAM!!! och GLAD PÅSK till dig och din familj!!

  • just nu har jag det inte så jobbigt, fullproppad med alvedon är jag ganska pigg, igångsatt blir jag då inte, är ju inget som är skadligt för barnet, värre om det kommer ut när vi är sjuka då kan vi smitta det :-( graviditeten i sig är ju tung men jag har inga känningar öht så jag är vid gott mod just nu. :-)

   kram

 2. Glad Påsk på er! Det låter som att ni haft en riktigt mysig påsk… Och bebisen kommer snart… :-) har ni hittat något namn än? Kram

 3. Men varför har du strypt RSS flödet till bloggen?
  Inte hade du väl så tidigare?

  Glad fortsättning på påsken.
  Jag hoppas att Bebis kommer som en sen påskpresent.
  ;)

 4. Vilka fina bilder på Lilla M och hennes pappa och mormor. Jag är som dig .. håröm bortom denna värld. Oftast blir det fingrar genom håret och jag är liiite glad över självfall .. det spelar som ingen roll att man kammar sig eller inte ;)

  Hoppas att allt är bra med dig vännen och att ni har en liten påskbebis i famnen snart!
  Det håller jag tummarna för.

  KRAM!

 5. Låter som en helt okej påsk tycker jag! Och palt, det har jag velat prova hela mitt liv!!! Astrid Lindgrens fan som man är så har Emil lämnat spår liksom. Hur smakar det egentligen?

  Hoppas Lilla Ms tänder kommer och att bebis kommer också så det blir aningen lättare för tjejerna i hushållet!
  Kram

 6. Låter som in haft en mysig påsk iaf och vilka underbara bilder.
  Gick vattnet första och sedan värkar sist eller tvärt om?
  Jag har bara varit med om 1 ”normal” förlossning och det var den sista och så åkte vi in pga värkar och dom fick ta hål på hinnorna för att vattnet skulle gå.
  Håller tummarna att din förlossning blir som du önskar, Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>