I väntan på nya tider

Här hemma går vi mest och väntar just nu, inte optimalt att vara febrig och ha ont men det är väl bara att gilla läget, koppla bort molvärken och sammandragningarna som mer och mer ändrar karaktär. Vi får se vart det här slutar, just nu kan det bli bebis imorgon eller om tre veckor. Vi som lever får se :-)

Jag vet ju att ni gärna vill se bilder på en nyföding men då jag ej har några nytagna sådana att bjuda på får ni hålla till godo med bilder från Lilla M med mormor under bus och mys.

Behöver jag säga att min kära mor inte kunde ha kommit mer lägligt? Inte nog med att både jag och Lilla M är febersjuka, det är sjukt tungt och jag behöver lite pepp så här hemmavid för att orka med. Att mamma sedan pysslar om mig, Lilla M och Magnus med god mat och sällskap är inte att förglömma. Vi blir bortskämda. Speciellt Lilla M som har mormors obrutna uppmärksamhet.

Nu ska jag sova, hoppas på att vakna utvilad och på G imorgon, vi säger så va?  God natt!

15 thoughts on “I väntan på nya tider

 1. Håller tummarna för att du får vila ordentligt i natt och att molvärken ändrar karaktär och blir riktiga värkar imorgon fm! Håller tummarna för en liten bebis imorgon :-) Kram

 2. Så fina bilder på Lilla M och hennes mormor! Och vad du är lik din mamma :)
  Ser att det händer saker också .. hoppas och håller tummarna HÅRT för att ni snart har minibebis hos er.
  Kramisar till er

 3. underbart med mammor =)

  ,lycka till om det sätter igång ordenligt på dej. som jag absolut hoppas det gör så du har din bebis =)

 4. åhh men nej! Hoppas febern försvinner försvinner innan liten kommer ut! Inte för att du kommer känna av den under förlossningen (för att out of the blue dra egna slutsatser från min egen upplevelse för vi är aaaaalla likadana haha) men det tär ju på kroppen ändå, det måste det göra.

  Gud vad spänande alltså! Tänk om det är på gång nu!!! På BF och allt!

  Kramar!!!

 5. oj, det är nästan så att man kan tro att det är du själv som leker med ditt barnbarn, om cirka 30år… Du och din mamma är ju superlika, har inte tänkt på det förut… :)

 6. God morgon finaste! Hoppas du fick sova gott. Jag ser att det inte är något inlägg alls denna morgonen så jag hoppas hoppas det beror på att du får bebis och inte på att din mamma låter dig sova!!!
  Tänker på dig fina du Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>