Hela havet stormar

Eller snarare hela vattenpölen stormar.  Vi gick som sagt till den stora vattenpölen igår förmiddags. Lilla M är inget barn som räds att skita ner sig. Skönt! Barn ska vara skitiga efter nån timme ute, speciellt nu när allt finns att upptäcka. Gräs, vatten, lera och buskar.

13 thoughts on “Hela havet stormar

 1. Å va härligt att få plaska så i vatten :-)

  Jag tror faktiskt att vi lider mer än vad Zimba gör. Han berörs inte alls av att ha de äckliga djuren på sig, men vi lider för att de är så äckliga ;-) Jag tar i och för sig inte bort dom. Det får P göra, så håller jag i honom..
  Kram!

 2. åh vad härligt!
  varför förstår folk inte lyckan i att göra alla enkla ting, visst det blir blött, smutsigt osv men tänk vilken glädje det ger!

  klart du får länka till mitt nattliga svammel haha
  kramar

 3. Härligt!:) Ja barn ska få leka ordentligt!

  Hoppas ni me får en fin helg och att de gå rbra att ha Lilla M ensam. Men visst är de bf i helgen va? Spännande!
  Jag kommer också va lite off i helgen då vi ska bort.

  Kram!

 4. Vad härligt det ser ut att vara din(er) dotter! Jag blir så glad när barn verkligen tillåts vara barn, leka, upptäcka, låta fantasin flöda och skita ner sig utan en massa ”ajabaja”.

  Sv: Jag har bokat läkartid så nu får jag hoppas på det bästa. Det känns skönt att ha tagit det steget. Jag drar alldeles för länge på saker när det gäller mig själv.

  Kram!

 5. Åh vad sugen jag blir själv ;) På jobbet brukar jag ställa mig i pölarna och hoppa och visa barnen att det är helt ok. Till de föräldrar som fasas över att barnen är smutsiga när de hämtas säger jag bara att det ska synas att de haft kul.

 6. Har du stövlar att låna ut? Jag står inför ett litet problem som är så typiskt för våren. Vilka kläder ska jag resa i? Här är ganska varmt just nu men det kan snabbt förändras.
  Lilla M ser härligt tillfreds ut. Vi ses om ett par dagar.
  Kram

  • Jag har inga här själv, mina är i Härnebo :-(
   Funderar på att köpa ett par dock, isf får du låna dem.
   Här är det med varmt, tror inte du behöver ha särskilt varma kläder med dig, det finns att låna. Och barmark är det efter helgen nästan överallt.

   kram

 7. Åh jag vill också plaska så där. Finns risk att nån ringer gubbarna i vita rockar då men men det får man ta.
  Hon är så söt lilla Lilla M att jag smälter varje gång jag ser en bild på henne.

  Hoppas ni mår tipp topp allihop :) Kramar i massor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>