Grönt är skönt

VI har varit ute på förmiddagen. På andra sidan vägen från oss ligger en konstgräsplan. inte fullt lika vårigt som en med äkta gräs som är grön och fin, men nästan.

Kan meddela att det var en något slaskig Lilla M vi tog med oss in, dock är skaloverallen från Po.P helt suverän, hon har mer eller mindre krälat i vatten och är torr. Sånt gillas!

Nu ska jag återhämta mig medan Lilla M sover och sedan ska hon och jag på lekdejt medans M är iväg och träffar lite kompisar.

// NI får ursäkta men ER tänker jag bry mig i ikväll. Ha en fin söndag

8 thoughts on “Grönt är skönt

  1. haha grönt ÄR skönt. Men efter allt regn som kommit här så måste man gilla läget och tycka lite om den bruna geggiga sörjan som heter lera. Men det är ett tecken på vår, så lite positivt är det..ha nu en trevlig kväll!

  2. Härligt att vara ute. Hur lång är Lilla M? Tänkte på storleksmässigt på overallen? Funderar på en till Elise till i höst. Kram

  3. Hade jag haft råd hade jag köpt såna där till båda mina…

    Sötunge! Är hon lite trilsk skriver du? Näää… när då?! :D

    Krams!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>