8 thoughts on “Då kör vi

 1. Hoppas att det händer nått nu då! Jag håller tummarna… Hade tänkt v ara med och gissa men har inte nått datum jag fastnat för ännu.. =)
  Hoppas ivf att ni slipper gå över tiden den här gången! =)

  Kram

 2. Hur går det med magen? Hänt nåt? Haha bara för att du gör detta med vilje nu så får du säkert inte ens bajsa efter ;-)

  Ja visst är det förjävligt hur man kan utsätta andra människor för fara, medvetet!
  Det hade kunnat gå riktigt illa så vi är tacksamma för att det gick som det gick.

  Det jag beställde från Tradera var superfräscht, såg nytt ut (mjuka klossar till Neo) så nu är jag inte lika sur för att vi fick åka. Men det är klart att jag ska skriva det i mitt omdöme till henne :-)

 3. hejja hejja hejja!!

  Ja Elin får gärna springa naken eller ha badkläder på sig, spelar ingen roll för mig, men hon ska då INTE ha nåt som gör att hon ser slampig, flörtig eller vuxen ut. Gud vad hemskt! Vuxen blir hon till slut ändå, nu ska hon vara barn! Och flörtar in sig hos folk gör hon så bra ändå på sitt eget lilla vis haha.

  Gud vad långhårig Lilla M har blivit! Hon är ju så jäkla söt! Undrar om lillebror/syster kommer att vara lik henne!?

  Kramar!

 4. å det är ju så najs med pop. bra kvalité med. kikade faktiskt på den där filten med emma å så köpte ja en annan dress just från det där gröna sortimentet. mys! löv it!

  hur mår du å magen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>