Vad tror ni?

Jag har hört att om man sätter lite fart på magen, alltså typ laxermedel, katrinplommon, russin, aprikos eller som i mitt fall dricker mjölk kan det starta förlossningen. Vad tror ni? Är sjukt sugen på oboj idag så jag funderar på att göra ett undantag och dricka mig riktigt mätt och belåten. Vet att jag kommer få springa på toa inom en kvart så kanske kanske kanske kan det ge det hela en skjuts framåt ;-)

// Lite ironi så här vid lunch från en less Liw

12 thoughts on “Vad tror ni?

 1. Haha ja du det har jag ingen aning om. De säger ju att magsjuka kan sätta igång, så då kanske diarrè också gör det, även om du har det av en annan anledning ;-)

  Sambon är iväg och hämtar paketet nu, ska se sen hur det ser ut också. Sen ska jag ge henne ett dåligt omdöme, det brukar ju svida.

  Kram!

 2. Jodå det stämmer men det måste som sagt bli ordentlig fart på magen! Jag känner flera som testat lite olika saker med lyckat resultat och nu närmast var grannen som åkte på magsjuka två veckor innan beräknat och födde dagen efter (helt matt) :-)

  Kör på Liw!

 3. För mig fungerade ingenting av de så kallade huskurerna. Jag gick över 10 dagar och var hemskt bitter på alla teorier om att jag skulle springa i trappor, dricka slemlösande hostmedicin eller färsk ananas ;-)

  Du kan ju alltid testa. I sämsta fall får du magproblem och i bästa fall får du en bebis :-)

 4. Jag vet inte riktigt. Han har aldrig blivit dålig i magen innan när det är tänder på g.. Han är inte riktigt sig själv tycker jag så det är nog någon form av sjukdom på g tyvärr. Aptit har han än så länge i alla fall så det är skönt
  :-)
  Har du druckit någon mjölk än?? ;-)

 5. Man kan ju alltid försöka, men nej – jag tror faktiskt inte sånt fungerar rent generellt. Möjligtvis kraftig magsjuka som involverar musklerna i livmodern, men det kan ju inte skada att försöka? :D Och skulle det sen bli dags är det ju skönt att ha toabesöken avklarade oavsett så drick du din O’boy med gott samvete! :D

 6. Dagen innan och samma dag som Moa föddes hade jag ätit massor av färsk ananas som jag hört skulle sätta igång förlossningen, om det var det som gjorde det vet jag ju itne men det kan ju varavärt att testa iaf.
  Ang laxerande mat borde det ju kunna hjälpa till, jag vet att när jag var in på förlossningen dagen innan för kolla fick jag lavemang för dom sa det kunde hjälpa till.
  Lycka till:)

 7. ingen anning, man har juh hört mycket om städning o allt sånt där … ,men vad jag har läst så kan magen blir konstigt innan förlossningen sätts igång för den typ ska rensa ut så man är tom när man ska föda haha :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>