För att vara rättvis

Så har jag varit lika usel på att besöka ALLAs bloggar och besvara kommentarer. Eller nu är det ju gjort men fredagen och lördagen och även dagen har  gått och kommer att gå i helgens tecken, det vill säga näst intill bloggfritt. Eller vem försöker jag lura men betydligt mycket mindre blogg än under veckorna. Så då vet ni, alla är negligerade.

Hur som helst så börjar jag vara ikapp nu och ni ska veta vad det värmer med alla fina och omtänksamma kommentarer. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, ni får mig att le genom tårarna de dagar det är extra tungt eller ömt. TACK! Och välkomna alla nya följare, jätte roligt! Har ni inte hojtat till ännu så gör det, tycker det är kul att se vilka det är som förföljer mig ;-)

Ja, sen har det skett lite förändringar på GISSNINGS LISTAN. Och den är öppen för gissningar till den 16:e april, förutsatt att bebis inte tittat ut ännu, vilket då jag hoppas den har hunnit göra. Har ni tur kanske det blir en liten utlottning bland er som gissat, men jag lovar inget. Lovar att det i så fall ska vara helt bebis/barn orelaterat, nått för oss vuxna.

_________________________________________________________

Marsian eller Aprilian det är frågan. Att det rent teoretiskt kan bli en majan det mina kära förtränger jag hårt, väldigt hårt. Någon som är sugen på att ge sig på en gissning om när och vad det är som komma skall? Varsågoda :-)

28/3 Jen (pojk)

1/4 Anna, Hanna (pojke 3205g 49cm)

7/4 Britta (flicka)

9/4 Johanna (pojk), Hanna (flicka)

10/4 Ida. Jenny (pojk)

11/4 Jag (pojk), Emma (flicka)

12/4 Maria (flicka), Sophia (flicka), Johanna (flicka)

13/4 Johanna (pojk)

14/4 Sandra (flicka)

15/4 Josefin (pojk)

16/4 kusin Kristin (pojk), Sara (pojk)

17/4 Emelie (3900 g, 52 cm, flicka)

18/4 Krillan (pojk)

19/4 Camilla ( flicka)

20/4 Fifi (flicka)

21/4 Sandra (pojk, 3500g/51cm), Stina (flicka)

22/4

23/4 AnnaH (pojk), PAPPAN (pojk som är STOR)

25/4 Alfva (pojk)

27/4 Jessica (pojk)

28/4 Stina (pojk)

//Lilla M kom på BF+5, om det kan vara av intresse att veta innan ni gissar..

11 thoughts on “För att vara rättvis

  1. nää blir ingen bebis imån, du lurade mej med dina HF symtomer =) haha, så jag tror nog allt det blir 22 april som jag gissade på först (om jag minns helt rätt). :P

  2. Ja det är sant. Men jag har slutat omge mig mer personer som får mig må dåligt. Men denna personen får mig må både bra och dåligt….. jag har försökte slänga dne i sophögen, men jag dras tiill personen om och om igen :(

  3. Tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar på min blogg, vinn valfria skor från crocs eller presentkort på 300 kr till en fotobok (alla som är med och tävlar får ett presentkort på 150kr så ALLA vinner!)
    Så passa på att gå in och anmäl dig!:)

  4. Jag och Walter tror på en liten tjej till som tittar ut den 18:e april!

    Tyvärr hinner jag inte följa dig lika mkt den här gången…inte heller kommentera så ofta. Men ibland uppdaterar ja ifatt mig:) Lycka till med allt när det väl sätter igång!:) Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>