Hjärntumör?

Nej!

Japp då vet ni, inga konstigheter med min skalle. Precis som ni alla sagt till mig. Tack, jag har som sagt en jäkla förmåga att jaga upp mig när det kommer till läkarbesök och vilka diagnoser de kan ställa. I och kring graviditeter är jag ganska lugn och har nog aldrig varit orolig för bebis men när det kommer till mig själv blir jag en riktig hypokondriker om jag måste ”på vidare test” ”eller ”träffa specialist”. Har fått förklarat för mig att hypokondri är ett sätt att kanalisera ångest och det tror jag full och fast på, har aldrig bröstcancer så ofta som inför en tenta till exempel ;-) Läkaren som förövrigt var väldigt trevlig och ung, föredrar de unga då de inte hunnit ledsna på människor som de flesta som jobbat på sjukhus mer än 10 år verkar ha gjort, sa att alla tester var bra, fick göra en sån där klämma, följa, vicka, vrida och balansera genomgång. Han tyckte dock att jag skulle söka ordentlig hjälp för min rygg då han precis som jag tror att spänningar i rygg/axlar/nacke, dåligt med vätska, stress och möjligtvis för svaga linser kan vara roten till det onda. Så det blir till att ringa sjukgymnast på måndag, förhoppningsvis kan jag få en tid snabbt.

Nu ska jag packa upp alla matvaror från storhandlingensen ska jag sanera en gammal Emmaljunga vagn som Ida hittade på returbutiken åt oss. Är lite orolig för att det är mögel i klädseln och då blir det problem, men jag ska skrubba och skura först innan jag säger bu eller bä.

10 thoughts on “Hjärntumör?

 1. Jaha här var du snabb. Svarade precis på ditt andra inlägg och så ser jag detta nu!!
  Skönt att det inte var nåt ”fel” på skallen din!

  Stressa ner är en bra plan vännen. Sluta oroa dig så mkt. Kram

 2. Nej nej, inget mögel. Vi tittade noga och putsade lite och det är smuts. Har väl antagligen stått i ett garage eller så. Vi fick ju mögel i vår vagn och det ser helt annorlunda ut

 3. Härligt tjejen! :) Man ska ta hand om axlar och nacke!
  Jodå, idag är det lite bättre, ska slänga i mig ett hopkok av vitamintabletter senare så hoppas jag bli ÄNNU piggare. Doktorn är ändå sista utväg för mig, orkar inte med sånt! ;)

  Och du har säkert rätt det där med hypokondrin och ångesten. Min IBS slår ju ut sig själv av ångest och stress, så definitivt hör de två ihop!

  Kram

 4. Jag känner igen det där. Jag avskyr sjukhus, och bara jag kliver in på ett och känner den där speciella doften så får jag ångest och blir illamående. Sjukhus är typ= död för mig haha..
  Första gången i mitt liv som jag låg på sjukhus var när jag skulle ha Neo, och att först traska runt på förlossningen i Fem dagar, och sen ligga fem till på BB tog knäcken på mig.
  Nu när jag läser det här så inser jag att det är nog mer sjukhus/läkarvård som jag är rädd för och inte så mycket för sjukdomar och sånt.:-)

  Va skönt att allt såg bra ut! Hoppas det hjälper mer sen med din nacke/rygg om du får komma till en sjukgymnast.
  Hoppas ni får en fin dag!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>