Så mycket bättre

Japp, ni läste rätt, eftermiddagen har varit så mycket bättre än jag vågade hoppas på. Det är som att Lilla M fattat att jag varken orkar eller har tålamod för hennes hyss. Att sedan Jocke kom på visit med både brownies och ett bigpack med Piggelin kan ju muntra upp vilken dag som helst. Medan Lilla M kalasade på äpple snackade vi foto och politik, inte helt ovanliga samtalsämnen när jag och Jocke träffas. Nu har jag äntligen fått lite guidning i hur man ställer in de egna förinställda programmen på kameran också. LIKE.

Så traskade Jocke mot förskolan för att hämta sin best och utfodra frun medan jag påbörjade middagen och inväntade Magnus. Lilla M med.

Nu sover den lilla och Magnus får över en kompis och ska kolla Hockeyn, tydligen är det Norrlandsderby. Inte för att jag bryr mig, huvudsaken var ju att Djurgården åkte ur ;-) Så min domedagsprofetia angående eftermiddagens dåliga föräldraskap slog inte in, väldigt skönt. Det ger mig hopp inför resten av veckan. Nu ska jag ta det lugnt och äta piggelin resten av kvällen. Vad hittar ni på?

//alltså huvudvärken är kvar men dottern var så mycket lugnare än tidigare därav min optimism, huvudvärken, ja den försvinner väl när ongen kommer ut.

10 thoughts on “Så mycket bättre

 1. Så skönt att läsa! Njut av din piggelin och må väl.

  Här blir det en gammal 80-talsklassiker – ”Tracys hämnd” tillsammans med sambon. Vi är filmnördar och slukar allt, även töntiga 80-talsminiserier ;-)

  Kram!

 2. Vad skönt att det känns bättre! En sådan där djävulsk huvudvärk måste ju kunna få vem som helst ur balans…

  Haha, jag hoppas innerligt att det inte blir BF+14, men vem vet? De flesta säger ju att det är lika bra att ställa in sig på att gå över tiden länge, men det är så svårt när man har sett fram emot ett vistt datum så här länge!

  kram

 3. Låter ju helt fantastiskt! Hoppas morgondagen blir lika bra!
  Här har vi städat och donat. Nu skall jag natt lillan sen kolla på film. Måste ju ha mer att skriva om i min film blogg. För jag har inte alls redan 100 filmer som jag tänkt skriva om i blogg ha ha

  Ha det bäst nu i afton vännen Kramar i massor

 4. Skönt att lillfian din fattar att mamman måste ta det lugnt.
  Här hemma har det varit full rulle. Två racarunge. En som gör hyss och den andra kryper iväg och drar i allt och inget .. en ganska vanlig kväll med andra ord ;)
  Nu sover alla tre killar så jag passar på att njuta av kaffekoppen och väntar på att Desperate housewives ska börja :)
  Kram!

 5. Tänk vad lite sällskap och piggelin kan göra! :)

  Lillungen har precis skuttat i säng (blev visst lite sent idag) och vi ska nog hoppa i säng och titta på en film tills vi somnar. Fast det kurrar i min mage, så jag borde väl försöka att äta något…

  Ha en superkväll!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>