Vill ni gissa?

Marsian eller Aprilian det är frågan. Att det rent teoretiskt kan bli en majan det mina kära förtränger jag hårt, väldigt hårt. Imorgon är det sex veckor kvar till BF. Någon som är sugen på att ge sig på en gissning om när och vad det är som komma skall? Varsågoda :-)

28/3 Jen (pojk)

1/4 Anna, Hanna (pojke 3205g 49cm)

7/4 Britta (flicka)

9/4 Johanna (pojk), Hanna (flicka)

10/4 Ida. Jenny (pojk)

11/4 Jag (pojk), Emma (flicka)

12/4 Maria (flicka)

13/4 Johanna (pojk)

14/4 Sandra (flicka)

16/4 kusin Kristin (pojk), Sara (pojk)

19/4 Camilla ( flicka)

20/4 Fifi (flicka)

21/4 Sandra (pojk, 3500g/51cm), Stina (flicka)

22/4

23/4 AnnaH (pojk)

25/4 Alfva (pojk)

27/4 Jessica (pojk)

//Lilla M kom på BF+5, om det kan vara av intresse att veta innan ni gissar..

25 thoughts on “Vill ni gissa?

 1. 25/4 på min födelsedag gissar jag på eftersom Lilla A är född på din! ;) En liten pojke tror jag på!

  (Fast jag hoppas att h*n kommer betydligt tidigare eftersom jag inte kommer ha internet då!!!)

 2. oj svårt med datum …,nu i början när man inte rikttigt vet när du börjar få förvärkar o grejer hehe men jag gissar på 22 april. o sen pojk. din mage verkar vara annorlunda denna gången när jag kollar tbax på bilderna från lilltjejen. el är det bara jag som tycker det el tycker du det sj ?

  föresten så byter vi ny vecka samma dag el går fulla veckor samma dag som idag, då är du 34 full veckor o jag 31 fulla =)

 3. Åh, vad roligt! Jag vill självklart gissa!

  Jag tror på en pojk på dryga 3500 g och 51 cm som anländer den 21 april.

  Så spännande detta :-D

 4. får man ändra sig ;P ,jag tror allt den kommer tidigare nu hehe :P med tanke på hur du mår =( ,så jag gissar på nytt o väljer då, 28:e mars. fast du kan ha kvar det gammla oxå o bara skriva detta in parantes =) hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>