Tisdagsutmaning goes EFIT

Så, jag skrev ju igår att jag skulle presentera nästa veckas tisdagsutmaning redan idag. Det gör jag nu.

Jag har länge varit sugen på att prova göra EFIT – Ett Foto I Timmen. Grundidén är att det ska vara under två dagar varje månad. I mars månad är det Idag och lördagen den 26:e mars. Men jag har aldrig hängt på EFIT förut och vill prova på innan jag ger mig in i leken på riktigt så jag kommer köra min egen lilla EFIT-utmaning på TISDAG.

Funderar på hur jag ska lägga upp det hela men jag tror att jag kommer ta mobilbilder, den är alltid med och lättillgänglig. Börja när jag vaknar och sen ställa timern på typ 55 minuter så jag får samma klockslag + 1 timme under min vakna dag.

Det skulle vara jätteroligt om fler hänger på i den här lilla mini EFITen så kanske vi vågar oss på The Real Thing senare under våren. Vad tror ni? På TISDAG kör vi EFIT.

Så här går det till: Säg till i en kommentar i det här inlägget att just DU vill vara med på utmaningen senast MÅNDAG kväll 21.00. vid 22.00 publicerar jag en lista på deltagare. När Tisdagen kommer publicerar ni ett inlägg med rubriken EFIT där ni under dagen fyller på med foton, ett och ett eller flera åt gången. Funkar det inte med att ha ett Inlägg som fylls på ( SMS bloggning osv. ) är det okej att posta ett nytt inlägg för varje foto, kul om de märks med tidpunkt i så fall. Det är även okej att ta kort och sedan posta inlägget på kvällen, alla har ju inte jobb som tillåter bloggning ;-)

NÅgot som är oklart?

 1. Anmäler senast måndag kväll 21.00
 2. Måndag 22-tiden kommer lista med deltagare upp
 3. Från uppstigning till sänggång dokumenterar vi sedan vår TISDAG.
 4. Surfa runt hos andra deltagare och se vad de hade för sig just tisdagen den 15 mars.

12 thoughts on “Tisdagsutmaning goes EFIT

 1. Jag vill ju vara med! Har testat förr men glömmer alltid bort det efter några timmar. Men timer på mobilen ska det väl gå. Vi kör!

 2. ohh ska absolut försöka vara med. kan dock inte blogga med mobilen så jag vet inte om man kan publicera alla bilder i ett svep på kvällen?
  eller är det icke godkänt?

 3. Jag vill också vara med om man får lägga upp alla bilder i ett svep. Kan inte heller blogga från mobilen och kommer nog inte ha tid att sitta vid datorn en gång i timman för att ladda upp bilder. Så om man får häva upp allt i ett svep är jag med

 4. Jag är med. Men på tisdag jobbar jag heltid och har massagekunder i ett svep och jag kan inte ta kort på dem så där blir det lite hopp, hoppas det är ok?

 5. Hej tjejen!

  Jag tänkte oxå försöka haka på den här tisdagsutmaningen. Var det anmälning senast igår kväll? Hoppas jag kan halka med iallafall ;)

  För min del blir det bara iPhonefoton tror jag, enklast så ;). Ska iallafall försöka samla alla i ett inlägg!

  Kramis

 6. Pingback: www.maleo.se » EFIT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>