13 thoughts on “Vågar vi hoppas på vår?

 1. Ja vi får hoppas, den är ng inte långt borta iaf! Här har jätte mycket asfalt tittat fram så skönt! Men som alltid kan de ju komma bakslag tyvärr :( Jag tycker iaf de känns bra bara att de är mars, vårmånad:)

  Hoppa sni får en fin em nu!

  Kram

 2. Jaa, nu måste det bli vår, jag tillåter inte vintern att härja längre!

  Haha, ge mig ett halvår av sömnlösa nätter så…

  kram

 3. Jaaaa nu vill vi har vår!

  Åh, vad det andra fotot är fint…. ”den lilla och den stora” som går bredvid varandra. Jag tycker om sådana foton som visar på kontraster mellan barn/vuxen.

  Svar: Han blev tyvärr sämre nu på em så jag tog kontakt med läkare på vårdcentralen så nu ska han få bl.a slemlösande. Tack för omtanken!

 4. här hoppas man på vår, solen lyser iaf o idag var dom o soppade bort allt grus på vägen här … ,så nu är marken ren o fin. hoppas snön håller sig borta nu.

 5. Ja, jag brukar byta ut leksakerna då och då. Ingen idé att ha allting framme, det blir bara rörigt :)

  Mjo, jag är själv lite bekymrad över hur jag ska orka med slutet på våren. Höggravid med en ettochetthalvtåring hemma är väl inte det optimala kanske, men det får lov att gå bra :) Jag håller bara tummarna för att jag inte får ont nånstans. Lite orörlig får Lucas stå ut med att mamma blir :-)

 6. jorå, nog kommer det vår. I juni kanske. Jag ser inget slut på vår snö härnere….

  Jag tror det är samma Herman! Vi TVINGADE på han på fyra kompisar. Vår blev bara 4 extra Herman, 10 låter ganska mycket. Jag tror Herman kommer sätta sig som smäck på mina höfter under den här veckan, för herregyd vad mäktig och god han var!

 7. Har ÄNTLIGEN tagit mig för att kika lite i din blogg för att uppdatera mej hur hela familjen ser ut. VILKEN härlig bild på pappa och Lilla M och vårens nära ankomst i Umeå. Det blir sån stämmning i svartvita foton.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>