Så där ja!

Klockan är halv nio och vi har varit i gång i två timmar. Yeay! Tänk om barns inbyggda morgonpigghet kunde styras lite mer, någon timme senare alarm under helgen än på veckorna i alla fall. Att försöka styra väckningstiden med läggningen ger oftast omvänd effekt i det här hushållet. Om något ännu sämre med andra ord :-) men när liten är så här glad är det svårt att vara annat än tacksam över vad livet har att bjuda på.

Underbaraste Lilla M. Startar er morgon lika bra har ni tur :-)

16 thoughts on “Så där ja!

 1. God morgon!
  Lilla M poserar som en fotomodell. Hon verkar medveten om vad kameran gör… Det är underbara bilder, tagna av en duktig fotograf, på en fantastisk liten tjej som glittrar när hon är på det humöret. Det är kul att du också visar bilder på Lilla M när hon är arg och ledsen.
  Ha en härlig dag. Jag längtar efter att träffa er!
  KRAM

 2. TACK!

  Jag äter enligt LCHF för att jag mår bäst då Min kropp är inte så förtjust i kolhydrater, blir seg och svullen av det, blä!!
  SÅ jag äter ca 20-40 g kolhydrater om dagen för att INTE gå ner i vikt för jag vill inte gå ner mer!
  Om du vill ha ett bra sätt att gå ner på efter mini så rekommenderar jag det!
  man är ALDRIG hungrig! har gjort det efter båda barnen!
  Kram

 3. Såna härliga bilder!! Man blir genast piggare när man ser en liten söt Mail :)
  Edvin har inte heller fattat det där med ”senare kvällar ger sovmorgon” utan han vaknar tidigt oavsett … istället brukar det strula lite med en ännu tröttare unge ;)
  Kram!

 4. alltså man blir ju lycklig av att titta på henne. vilken underbar tjej ni har!
  en av de sötaste tjejerna i världen skulle jag vilja säga ;)
  godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>