Bokrea – i år igen

Varje år säger jag Nästa år, då ska jag minsann vara förberedd inför bokrean. Tror ni jag är det?  Nej. Nu sitter jag här idag igen och är lika förvånad som varje år över att rean redan startat. Men jag har ganska bra koll på vad jag vill har, tror dock jag kommer beställa via internet. Pocket, barnböcker och någon fin ge-bort-bok samt de obligatoriska kokböckerna. Vad handlar ni på rean?

6 thoughts on “Bokrea – i år igen

  1. Jag har nog aldrig handlat på bokrean… =/ Dåligt! Har ingen som helst koll på när den är. Men nu då, tydligen :)

    Men alltså. Phil and Teds. Det är massor som rekommenderar den. Men på nästan alla bilder jag ser så ligger minstingen underst, med benen framåt liksom. Jag vill ju att den lilla ska vara vänd MOT mig – och helst så nära mig som möjligt. Det går väl inte med en Phil and Ted? Eller har jag googlat för dåligt? Hur ska ni ha barnen i vagnen?

  2. Jag tänkte klicka hem böcker åt A, sen får det bli Halv åtta hos mig kokboken och möjligtvis någon annan bok som inte ens är på rea!

  3. Haha lite som det är med julklappshandeln då vill säga! ”oj shit… är det JUL nu igen?!” =) Kommer dock inte handla något på bokrean i år heller, är en sån som köper böcker när lusten faller på och med handen på hjärtat blir de trots det nästan aldrig lästa… Tidningar är kanske inte lika bildande men blir åtminstone utlästa härhemma ;)

    Och ett STORT tack för rösterna! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>