Turligt en söndag.

05.30 vaknade Lilla M, alltså vaknade jag då med. Ftr en snabb statuscheck av flicka insåg jag att en flaska nog skulle köpa mig en timme extra sömn. Döm min förvåning när det blev tre. 09.10 klev vi upp. Lovely! Efter en frukost får vi nu se vad dagen bjuder på.


Lilla M verkar vilja ut och resa, men det får vänta.


De nya jeansen går hem. Inga jag skulle betalat fullpris för dock, lite för tighta men de duger här hemma.

8 thoughts on “Turligt en söndag.

 1. Åh, för tighta innebär att de kanske skulle passa på A utan att sitta för baggy (hon blir bara störd)! Skööönt med sovmorgon! Jag önskar mitt kid varit lika givmild! :p

  Fast jag ska inte klaga, inatt fick jag ju faktiskt tre timmars sömn iaf, även om jag knappast är piggast i stan ska jag ta mig ur för lite frisk luft! :)

 2. Ja nu längtar vi till att se BARA gräs :-)
  Tyvärr började magsjukan med mig i veckan. I onsdags gick jag hem tidigare från jobbet pga ryggont. Var lite orolig eftersom slemproppen gick på tisdagen. Kunde dock konstatera att på natten fanns det bara jag och toaletten, hela natten lång. Kräksjuka av den värsta aggressiva sorten. Var sen mör hela torsdagen men helt OK igen på fredagen och då blev de små sjuka. Hoppas inte det går runt igen nu bara. Mellansonen blev hämtad på lägret igår för han kräktes men han är som vanligt idag igen.

  Ha en fin vecka nu och klappa maggen :-)

 3. Härlig morgon :) Ut och resa det tackar man ju inte nej till ;)

  Jo Våren den kommer.. och jag är inte den som tackar nej till att ta emot den :)

 4. Såå skönt!!

  Sv: Vi hade precis tvärtom, tuva hade enorma besvär av engångsblöjorna, provade ALLA sorter :(
  (jag var likadan som liten)
  Vad tråkigt att det inte funkade med vilde :( men som tur är så bor han ju inom familljen fortfarande :D
  Ha en hääärlig söndag! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>