God morgon

Idag är det onsdag. Vi har sovit gott  och vaknat glada. Lilla M har ännu en morgon gjort sin morgon kissning på pottan utan något krångel (rusa iväg från pottan). Kanon kul! vi kan verkligen se hur stolt hon blir när hon lyckas pricka att uträtta på pottan och inte i blöjan. Nu låter det som vi berömmer järnet när hon lyckas men så är inte fallet. vi säger bra och då klappar hon händerna och ler så hon förstår verkligen att hon gjort  rätt utan att vi behöver förstärka det. Skönt!

Bjuder på en gammal men ack så aktuell bild.

Annars är det tredje inskolningsdagen och mer pyssel för föräldrarna. Idag avslutas även tisdagsutmaningen så var med! Dagen är fulltecknad för mig efter inskolningen som jag ska gå själv med Lilla M till för Magnus vaknade med feber och ont i halsen, ska jag iväg till BM och sedan till sjukgymnasten för att få ut en TENS, äntligen! Sen hem och ta emot fina flickor på fika. Detta blir en BRA onsdag.

Vad gör NI idag?

9 thoughts on “God morgon

 1. Låter som en bra dag!=)
  Jag ska plugga plugga plugga. Sen läkarbesök med sonen som envisas med att gå på tå. Och i kväll har äldsta dottern premiär på teatern och då ska vi ju givetvis vara där allihopa!

  Fika för mig med!;)
  Kram

 2. åh vad duktig hon är med pottan! Men känns det inte helt plötsligt att Lilla M börjar bli så stor, går på förskola och kissar i pottan? Det går ju verkligen i vågor det där med pottan, men det är kul att se hur nöjda de blir själva av att pricka rätt. Tyra är ju dessutom så pass facinerad att hon vill ta lite på kisset också.’

  Det vart soligt, men eftersom jag befinner mig inomhus de delar av dagen som det är dagsljus på så är det lite trist för mig. Men här har vintern tagit ett nytt grepp kan man lugnt säga. Ingen vår i sikte.

 3. Vilken stor tjej ni börjar få! Kissar på potta och börjat på förskola :-)

  Svar: Vi varierar mellan två sorters gröt från Nestlé, men jag kanske ska titta om det finns fler sorter som kanske faller honom mer i smaken. Vi har ju inte provat någon från semper nu när vi ger 6-månadersgröt…

 4. Åhh bilden är helt lovely! Vi har inte ens tänkt på potta än faktiskt, kanske man ska mjukstarta lite med. Blöjfri vardag vore ju inte helt fel då elin jättelätt får blöjeksem och har varit insmörjd sen födseln ungefär.

  Nja, vuxen vet jag inte haha! Hoppas kan man ju alltid men det känns som att det tåget redan har gått när det inte blev mer vuxet när man fick barn haha! Å andra sidan så kräver jobbet att man är något sånär vuxen så mjoo, kanske då :P

  kram

 5. Härligt att det funkar så bra med pottan. Ni är underbara föräldrar

  Ja, här har man huvudvärk, försöker äta och äta och äta och äta och ska väl ta tag i dom där studierna också

 6. Duktig tjej! så långt har ingen av våra killar kommit än, eller jo, Wilmer kissar ibland på toaletten men helst på sina leksaker om han får chansen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>