Ett bra köp

Efter att ha använt den nya overallen till och från Öppna förskolan känner jag mig nöjd med köpet. Idag var det dessutom kallt, riktigt kallt och Lilla M var inte kall utan lagom tempererad och rörde sig obehindrat i den. Stor skillnad jämfört med de större overaller vi har här hemma som var alternativet.

Fin färg också, jag är helt kär i den och skulle lätt kunna tänka mig en jacka i samma. Po.P kom igen, gör en skaljacka i den färgen åt mig.

6 thoughts on “Ett bra köp

  1. Jättefin overall!

    Skönt för er att ni inte fått så tokmycket snö, det är lite bökigt just nu om man säger så :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>