Det dyrbaraste vi har

Ett ögonblick framför Barnkanalen i morse. En blemma på kinden och spännen i håret.


Tänk så fin du är Lilla M. Du gör mig alldeles varm i hjärtat. Och nu ska du bli storasyster, tror du kommer ÄLSKA det, eller nej, jag vet att du kommer göra det. Ha någon att lära upp, visa alla bus du hittar på och flörta med vid matbordet. Fina fina barn.Vad vore livet utan dig, ingenting!

// Gravid hormonerna kommer fram och jag  måste  torka tårarna.

16 thoughts on “Det dyrbaraste vi har

 1. Sötnos! :)

  absolut hörde jag av mig till honom…. vi har skickat mängder med sms och på msn…. imorgon kväll skall vi ses ;)
  kram

 2. Fina, fina Lilla M :)

  Och på tal om våren så är jag nog en av få som INTE får vårkänslor än. Självklart älskar jag de dagar då solen tittar fram – för man LÄNGTAR ju till våren. Men innerst inne vet man att den kommer inte på riktigt förän om en sisådär två månader. Så vi får snällt vänta :)

 3. vad söt hon är! Klart hon kommer älska att vara storasyster!

  Jorå, vi har halva vårat hus med fönster som går ner till golvet. Men vi har inte en lika rolig syn ut som ni har, vi bor ju på en sömnig villagata, så nåra barn på morgonen och några hundar mitt på dan är det enda man kan sitta och spana på. Men det blir nog mer liv och rörelse på sommaren, så då kanske även våra fönster som vette rmot gatan också kunnas användas i samma syfte som era!

 4. Vilka fina bilder!!!!:D

  sv: haha ja och dessvärre är de om man inskaffar en ny möbel! Då måste hela lägenheten möbleras om ahha

 5. SV: mina tankar är detsamma. Men jag tror säkert det finns folk som går och fixar och donar i detaljer även på sina barn! (vilket skrämmer mig)

 6. Barnen är utan tvekan det finaste vi någonsin kommer få. Ibland kan jag bli helt tårögd utan gravidhormoner när jag tittar på min flickor”!

  Lilla M kommer älska livet med syskon och hata det. Det går liksom hand i hand :)

 7. åh man vill bara gosa med henne när hon sitter där så sött och ler med hela huvudet. underbara söta tjej!
  visst är det underbart med denna fullkomligt uppslukande kärlek som väller över en..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>