När rea djävulen är i farten

Jepp så illa är det. Inte nog med att jag lyckades lura kära sambon att vi ”behövde” handla på Po.P där direkt efter jul, det har ju funnits fin fina reor i diverse internet butiker också..

Hittade bland annat in till SmåVi som hade nedläggnings utförsäljning i förra veckan, 50% på redan nedsatta varor. Svårt att hålla i plånboken (VISA kortet) då.

Varför jag köpte klänningen vet jag inte, men färgerna var härliga och jag tror Lilla M kommer passa i dem. Dock fick vi en rosett ”på köpet” ;-) I paketet från SmåVi låg även 4 små hårspännen och vet ni vad jag insåg när jag såg dem? Lilla M börjar bli långhårig.

Sen var det då nästa rea, fast den handlade jag på innan jul, men har inte visat upp. Blingo. Fina KIM säljer och jag köper :-)

Allt till Lilla M. Eller ja miniÄrtan får ju så klart ärva :-) Och NEJ vi vet inte om det blir en flicka men vad är det som säger att en pojke inte kan ha kläder som går i ljuslila och/eller klänningar?

14 thoughts on “När rea djävulen är i farten

 1. Vilken söt body med apor på!

  Haha ja du får ”slänga ihop” en bulldeg någon dag =)

  Idag var jag dock ensam med neo, och han var inte på det bästa humöret om man säger så.. Men i slutändan gick det bra ändå =)

 2. Ja den där rea-djävulen alltså! han har även mig i ett fast grepp :) Fyndade massor på Blingos rea (bland annat bodyn storskogen, älskar mönstret!). Tror minsann jag måste titta in hos SmåVi också nu.. ;) Tack för tipset!

 3. Oh va fina kläder. Ska leta fram overallen imorgon och kolla exakt vilket märke den är av. Köpte den i en mindre fristående barnaffär, för 800 kr, så det är en bra overall. Perfekt för en ettåring. Ni kan få den för 400? Något mer ni behöver? Har massa bra vintergrejor för ettåring, som inte alls behövs för oss!!!!

 4. ja det är lite samma sak här… Neo står gärna och drar i mina ben, och grinar samtidigt om han inte får full uppmärksamhet.
  Så det bästa är att baka när de sover =)

 5. den blingoklänningen har astrid men har vuxit ur den nu.. snyft hihi hade varit perfekt till våren.
  sista klänningen var precis i min stil och småfolk är ju hur fint som helst. ja det är farligt det där.
  men vi kör med 50/50 ärvt och nytt. bra blandning!

 6. Mycket fina kläder du handlat.

  Ja och nu gatt jag ju in på SmåVi:s rea och fynda ett par tröjor. Haha, så det kan gå.

  Härligt och höra att ni har det bra i den nya lägenheten! Ett lyft för er alla.

  Kram

 7. Vilka fina kläder ni fyndat! Älskar färgerna. Och det är klart killar kan ha lila och pastellfärger också! Klänning skulle jag visserligen inte sätta på mina killar men smaken är som baken =)

  Och tack för dina ord men näe, jag kommer fortsätta mitt blogguppehåll. Har haft igång bloggen mer eller mindre dagligen i 3 och ett halvt år på två olika adresser så nu kände jag att jag behövde en liten paus. Men det känns lite tomt såklart så jag kanske börjar om ett tag igen. Den som lever får se =)

  Hoppas ni får en skön torsdag och att utslagen på Lilla M bara visar sig vara tillfälligt! Visserligen skulle det kanske vara skönt om det faktiskt var vattenkoppor så hon slipper det sen men tajmingen är kanske inte den bästa med tanke på flytten och att du är höggravid… Håller tummarna att det löser sig till det bästa med det iaf!
  kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>