I am back

Så där, nu har vi tillgång till hyfsad uppkoppling  hos min far så nu är jag tillbaka. Det är jobbigt att inte ha  internet med lite speed men samtidigt så skönt att med gott samvete låta  datorn ligga kvar i sin väska mesta delen av tiden. Jag har haft värsta uppslaget till just det här inlägget. Titeln skulle bli  ¨återföreningen” och det skulle vara fyllt av fina bilder på Lilla M och Vilde. Så blir det inte som ni märker. Av flera olika anledningar, dåligt ljus, en hund som lägger sig bredvid mig så fort jag visar mig på golvet, en onge som jagar kameran eller jagar bort hunden gör det i princip omöjligt att få till några kodakmoments med de där två. Det jag kan visa är hur Lilla M sett ut under dagen och även tidigare i veckan. Fröken tandmonster för nu är det mer än bekräftat- det är tänder på väg upp. Tre i övre vänstra kinden, två i nedre högra och två i övre högra. Inte mindre än sju stycken på en och samma gång. Inte konstigt att ongen har händerna i käften H E L A tiden.

Vet ni vad vi, eller jag och Magnus gjorde för precis ett år sedan? Detta:

19:00 är det dags för en ny undersökning. Jag är öppen 5 cm och huvudet står ovanför spinae. Ökar på lustgasen lite, men ännu gör det inte så ont. Den mesta smärtan går att andas igen samt att Magnus gör sitt bästa för att avleda min uppmärksamhet. Korsord, fotmassage och högläsning gör susen. Vid 20:30 frågar vi efter akupunktur men den enda som jobbar/ska jobba som kan det slutar vid 21:00 så det hinns inte med. Istället kommer EDA på tal och på nått hastigt och lustigt vis så står narkosläkaren i vår sal kl 21:00, redo att sätta nålen. Vi fick intrycket att det skulle ta ett bra tag för honom att komma, men så var icket fallet. En infart sätts i armvecket istället för i handen då Sofia inte hittar någon bra åder, ifall jag skulle behöva få värkstimulerande dropp i ett senare skede. Maj kliver på och blir vår följeslagare resten av förlossningen.

Inte visste vi då att vi om lite drygt 6 timmar skulle hålla världens finaste flicka i vår famn. Nyfiken på vad som hände innan? Läs HÄR.

4 thoughts on “I am back

 1. Jisses! Inte en tand som ska upp, kan inte vara skönt! Ska
  bli jätte skönt att börja jobba… 63 % och omgiven av hund och
  katt prylar hela dagarna… =) Kan tro att det inte är lätt att få
  Vilde och Lilla M på samma bild… Är nästan omöjligt här oxå… Jag
  tar mest kort med Iphonen för den är han inte riktigt lika
  intresserad av som kameran, men man blir ju ganska begränsad oxå…
  =) Pappa visade mig en funktion där man ställer in egen vitbalans
  på kameran… Då behöver man inte blixten och bilderna blir
  faktiskt förvånansvärt bra trots kasst ljus… Har du testat det?
  Kram

 2. Åh fy vad jobbigt me en så lång latensfas… Tänk om det
  blir samma för mig…? Jag har inte blött något eller haft något
  annat än värkar. Som nu glesat ut sig lite… :-(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>