Tisdagsutmaning: Veckans sämsta bild?

GOD morgon! Vi ska iväg på ÖF idag, men först ska jag starta upp något nytt =)

Jag tänkte haka på trenden om att köra veckoutmaningar. Mitt tema kommer vara stående och ”redovisas” på tisdagar Veckans sämsta bild

Varför? Jo därför att jag känner att det behöver bli lite mer prestigelöst att fota och blogga. Det är många av de som jag följer och tusentals till som fotar mycket, inte allt hamnar på bloggen men det mesta brukar ändå sparas. Hur gör du och nog kan katastrof bilderna i bland vara de som är roligast att kolla tillbaka på?

SÅ här första gången får ni gräva hur långt bak i arkiven ni kan tänka, men till nästa tisdag ska det helst vara från veckan som då har gått. Hur enkelt som helst.

Det här är mitt bidrag denna vecka.

Jag skulle knäppa bilder på magen i fredags, dåligt ljus, alldeles fel inställningar på blixten, fel fokus, sned kamera, dåligt zoomat OCH en super skitig spegel. Tror jag hann knäppa 20 dåliga innan jag insåg mitt misstag :-S Detta är by far veckans sämsta bild i mitt arkiv.

Vill du vara med? Lämna en kommentar med en länk till ett inlägg med din sämsta bild. När (tis)dagen lider mot sitt slut och jag inte är alltför trött efter jobbet (jobbar alltid tisdagkvällar) så dyker det upp en länklista med dem som deltagit i utmaningen, annars blir det på onsdagen. Låter det som en kul grej?  Vi provar några veckor så får vi se hur ”bra” fotografer vi egentligen är, Glada amatörer som de flesta ändå är :-)

Inget pris och absolut ingen prestige

men några glada skratt kan utmaningen säkerligen bjuda på =)

Hoppas ni får en kanon Tisdag!

9 thoughts on “Tisdagsutmaning: Veckans sämsta bild?

  1. Ja verkligen nöjd när jag lät honom göra det. Men sen ville han göra det om och om igen, men mamman hade ingen lust att krypa på alla fyra i trappan flera gånger om. ;)

  2. Hahaha , det där var roligt tyckte jag ! :)

    Ja lite pynt har det blivit inne hos mig ! ;)
    Ja fy vad sjuka de är första året på dagis :(
    Går Lilla M på dagis ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>