HJÄLP!

Jag har klantat till mig rejält. Här i stan är det i princip omöjligt att få tag i svarta/röda eller vita leggings och strumpbyxor i storlek 80, det är slut överallt. Nu sitter jag och finkammar varenda internet butik jag kan hitta utan framgång, det verkar vara slut överallt. Är det någon av er fina läsare som har leggings att sälja i den storleken? Röda är inte jätte akut då jag har några i storlek 74 som får duga till jul om det krisar men svarta. Så om du kan hjälpa mig eller har tips på sida där det finns kvar i lager så hojta :-)

Tack snälla på förhand!

Det har löst sig nu, det mest akuta var ett par svarta tights/leggings och det hittade bästa Krillan uppe i Piteå. Tack!

13 thoughts on “HJÄLP!

 1. Det kan jag tyvärr inte hjälpa dig med.
  Börjar snart bli klar med bakandet, ska göra kanelbullar under dagen, skulle gjort lussebullar egentligen, men orkar inte köra till Ystad dä dom säljer saffran för 25:- påsen, så det får vi hoppa över i år.

  Du kan göra egen tårta med egna tårtbottnar, socker kaka, muffins, cupcakes, bullar, julgdis tex.

  Hoppas du kommer på något kul

  Kram kram

  • Jo jag har sett de där, får bli de röda utan hjärtan om jag inte lyckas hitta några svarta :-( Finns svarta på Lindex, men i fel storlekar dock :-(

 2. Har tyvärr bara ett par vi använder, Olivia har 80 i en del kläder fortfarande. Hoppas du hittar några!

  Ja precis, så är de:)

  Kram

 3. Lindex har ju ett par ribbstickade vita, fast det är spets längst ner så det kanske inte är direkt det du är ute efter.
  Annars tradera =) Name It har fina leggings i olika färger, annars har du ju också Villervalla som har enfärgade.
  Jag har själv varit ute efter svarta i flera månader, men fick ett paket till Stella av en kompis som varit på Ullared och till min lycka fanns det bland annat svarta leggings i paketet.
  Kram

 4. Jag har haft samma problem. Men sen insåg jag att butiken som säljer Villervalla och Nameit här i Piteå har de färgerna. Samma sak med tröjor man kanske vill ha under en klänning i ovan nämda färger.
  SVart och rött som är så fint. Det borde finnas mer av det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>