Fastnade visst

Jag fastnade visst på Bloglovin och läste lite bloggar, det sista inlägget jag läste var hos Kim. Hon fick besök av en kvinna i sitt stall idag som hade sagt Jag var med under din förlossning. Skrämmande! Jag vill INTE träffa de som förlöste mig, möjligtvis läkaren, igen. Jag vill absolut inte att de förlöser miniärtan. Jag saknar helt och hållet förtroende för de personerna, barnmorskor som barnskötare. Det är nog första gången jag verkligen kunnat sätta fingret på vad det är jag får rysningar av när jag tänker tillbaka på förlossningen. Hur vi blev bemötta och hur de gjorde fel, för fel det gjorde de.

Nu ska jag sova en insikt rikare.

4 thoughts on “Fastnade visst

 1. Jag var så hög på all jäkla lustgas när hon kom in i rummet, men ändå kopplade jag ihop henne med den lilla byn där vi bodde innan vi flyttade till Grisslehamn! Kände igen henne som kund när jag jobbade på Ica.

  Måste säga att det blev väldigt lustigt tidigare idag. ;)

 2. Hon tackar :), fast de är på måndag hon fyller.

  Tråkigt att du inte fick bra personal på förlossningen, hoppas du får de nästa gång istället!

  Kram

 3. Usch. Måste vara läskigt att omges av personer man inte känner sig trygg med, i en sån utsatt situation :/
  (Fast, jag skulle nog föredragit att åtminstone haft någon med mig. Haha)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>