Öppna förskolan

Idag har vi som sagt varit på ÖF på Ålidhem. Väldigt trevligt och inte så jätte mycket folk vilket var skönt så här på premiär besöket. Jag och Magda med Adam klev innanför dörrarna vid 9.15 och sen stannade vi fram tills vi blev utsparkade vid 12. Väldigt trevligt. Efter lite tveksamheter i början, det var en pojk på kanske 10 månader som hade glasögon vilket var jätte läskigt, släppte det och Lilla M blev självständig. Hon har kört sitt vanliga race runt hela lokalen, fort går det och kul är det.


Det fanns så mycket roliga leksaker att nu måste jag försöka hitta lite nytt hit hem. Men vad?

Fast när vi är hemma duger möblerna väldigt bra som underhållning just nu. Bild från igår då mammamaffian var här. Lilla M och Tove för djupa diskussioner vid fotpallen =)

3 thoughts on “Öppna förskolan

  1. svårt det där med leksaker. Nellie har 2 favoriter just nu – såna som låter givetvis. Annars har vi kvar mkt från fabbe :) resten är från loppisar. väldigt få saker som jag köpt som nytt till henne. oftast är det en tidning, en tom flaska, min mobil eller fjärrkontrollen som är det roligaste :D

  2. Hej tjejen!

    Åh vilken fantastiskt söt liten varelse! =) Tro det eller ej men jag har ett helt gäng med små sötingar. Kika gärna förbi hos mig & lämna gärna ett spår. Alltid lika roligt att hitta nya bloggar att läsa.

    Är lite nyfken vart ni har fått namnet Lilla M ifrån?

    Ha det gott, kramar Ulrica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>