Om ett besök i en gynstol

Så här är det, ibland tar jag till mutor, speciellt till Lilla M. Det är inte särskilt ofta det händer men idag var det tvunget. Besök på Kvinnokliniken med två barn. Ett stort barn som bara vill vara ute med sina kompisar och ett lite mindre som var nyvaken och pigg, men nöjd i sin vagn. Lilla M fick en tablettask. En ask som hon ganska kvickt tömde lagom tills jag låg där och spretade med benen. Efter några minuter var det inte alls intressant med boken, telefonen eller att beskåda sin första gynundersökning (jo hon överlever nog det ska ni se), Så ut ur undersökningsrummet for Lilla M efter att ha dragit bort draperierna innan för dörren, de där som förhindrar insyn om någon skulle öppna dörren ohappas ni vet, slänger upp dörren och springer ut i väntrummet alltmedan hon gastar mamma inte ligga där, doktorn tråkig!

Ja du älskade barn, det var nog bara du som tyckte det var tråkigt på Kvinnokliniken idag, personalen fick sig ett gott skratt, så även patienterna. Och herr gynekolog, han fick sig en motionstur när han snällt sprang efter min uttråkade och sockerhöga 2,5 åring.

Och ja, till alla er som vittnar om mindre besvär vid mens efter graviditeter, förlossningar och amning. Be happy.

.

9 thoughts on “Om ett besök i en gynstol

  1. Mindre besvär? Nä du tack PMS from hell och mensvär som kan hålla mig vaken dvs värre efter barn! Och dessa snart treåringar är verkligen inte helt lätt att ha att göra med alla gånger!!

  2. Oj, oj vad jag skrattade. Ligger med ett leende på läpparna och ser hela scenen framför mig! Kram

  3. Hahaha… Lilla M är för go alltså. Kanske inte det roligaste för dig just då men härligt i vilket fall att du kan skratta åt det efteråt. När bär flyttlasset söderut då? När är ni i Härnebo?

  4. Skrattar rakt ut när jag läser, vilken syn!!
    Kom att tänka på att jag faktiskt hade min flicka med mig en gång när jag var på gynundersökning.. men det gick lugnare till :) tack och lov, jag tror inte jag skulle palla lika bra som du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>