Sommarfest

 


Jag och Lilla A hänger på ÖF. Idag är sista innedagen och sommaren firas in med tårta, barnteater och vattenlek i gräset.

 

 

Det är härligt att känna att sommaren kommer i år med. Vem hade kunnat ana det? Men det är med sorg i hjärtat jag inser att det kan vara en av de sista gångerna vi hänger här. Om flytten blir av är det inte säkert de hinner öppna innan vi flyttar. Oj så vi kommer sakna det här stället!

5 thoughts on “Sommarfest

  1. Vad supertrist att vi missade sommarfesten. Vi hade anmält oss, men Henry hade feber imorse så vi fick stanna hemma istället. Jag hoppas att han inte missar sista dagen på förskolan imorgon då det är liten sommarfest där på eftermiddagen.

    Jag är imponerad över hur mycket du är ute med barnen. Fast Lilla A är förstås äldre än Kerstin, men ändå… 9 timmar! Fast jag skulle ha varit ute mycket mycket mer nu senaste två veckorna om inte någon varit sjuk heeela tiden och alla dessa besök på vårdcentraler och sånt. Det tar upp massa rolig lektid.

    Och hur mycket ska man vara inne om ett barn har haft feber på morgonen eller mitt på dagen? Resten av dagen även om febern verkar borta eller t.o.m. nästa dag för säkerhets skull? Eller kan man gå ut redan senare samma dag om febern gått över? Hur brukar ni göra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>