Syrran vad gör du?

Det kan inte vara lätt att vara storasyster just nu. Eller lillasyster med för den delen. En sak är säker och det är att storasyster är någon att se upp till, att härma och att lära av och att ingen rör lillasyster utan att råka illa ut. Självklart tycker sig storasyster ha rätt att ta en spade av lillasyster, putta henne lite lätt när hon inte är snabb nog ur vägen eller hälla vatten på henne i badet men hon anser sig ha den rätten i sin roll som just storasyster. Ingen annan har den rätten och det är hon snabb att meddela.

Det är kul att se hur de samarbetar, leker, kommunicerar, kivas och trivs med varandra. På alla de sätt som barn gör just allt detta – handfast, ömt, tyst, högljutt, med kramar och knuffar om vart annat i en salig kärleksfull blandning.

Älskade barn.

Annars så åker vi bil just nu. Hälsingland hägrar den kommande veckan. Kompisar, släkt och god mat.

One thought on “Syrran vad gör du?

  1. åhh jag ser redan hur alfred skiner upp som en sol när astrid är i närheten. hur hon klappar ömt och fint på honom samtidigt som hon säger att han är dum för att han råkar få tag i hennes hår och rycker.
    verkligen kärlek. dessa älskade barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>