Det är fan inte konstigt att så många skiljer sig

När barnen är små. Sjukdomar. Sömnbrist. Tandsprickning. Ingen tid för sex. Eller ork heller för den delen. Knappt någon tid utan varandra och absolut ingen tid till att sakna varandra.

Jag som hoppades på ljuset i tunneln får nu bita mig i tungan ännu en gång då Lilla M somnade vid 16 efter att ha sagt sig vara sjuk, Lilla A har vaccineras och fick feber på två röda och jag är själv så trött att jag sitter och huttrar. Småbarnslivet alltså. Underbart men inte alltid så jäkla rosenskimrande som alla verkar vilja få det att verka. I min värld älskar jag inte föräldraskapet mindre, mina barn mindre, min sambo mindre för att jag tycker det är tungt i perioder. För att jag är trött. Jag älskar varje stund av det liv jag lever nu, vi lever. Men orken att leva det finns inte alltid till att uppskatta det. Tyvärr. Men det är bara att acceptera att vissa dagar är sådana, ja vissa veckor eller månader till och med, men det är ändå fint. Vi istället för jag. Fyra i stället för en.

Är glad och tacksam för att vi har en stabil grund att vila på, att gnaga av och som vi nu snart kommer kunna börja bygga upp igen. För nog kommer ljus, ledighet, förhoppningsvis sömn men framförallt friska barn  få även den mörkaste himmel att te sig ljus,efter en alldeles för lång och kall så kallad vår

 

6 thoughts on “Det är fan inte konstigt att så många skiljer sig

 1. Word! Det är jävligt rent ut sagt! Vi har aldrig friska barn och dessa förbaskade öron och eksem som lillasyster drabbats av! Blir tokig.

  Jag och mannen orkar knappt prata med varandra, så trötta vi är. Också skola. Samtidigt. Nä fy… Men det ska gå! SKA!

 2. Nä, det är långt ifrån alltid en rosaskimrande tillvaro en lever i, det ska gudarna veta! Men oftast är det bra ändå.

  kram

 3. Så sant så sant…. skönt att det är fler som kan skriva inlägg om det verkliga livet och där allt inte alltid är så rosenskimrande som man önskar. Skulle heller aldrig vilja byta bort det livet jag har nu men visst finns det mörkare stunder oxå.
  Kämpa på iaf,
  kram j.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>