Ett ettårs kalas senare eller Hipp hipp HURRA!

Att som lillasyster till en storasyster som inte riktigt förstått konceptet med att andra också kan få paket och fylla år är det svårt att få öppna paketen själv. Dock verkade Lilla A ganska nöjd med den arbetsfördelningen och var mest intresserad av folket som kollade på.


Hmm, är det där paketet till mig med?

Jamen tänk att det var det.

Både vi föräldrar och de kära  som var närvarande hade helt glömt bort att det kanske kunde vara smart med något litet till Lilla M även på Lilla As dag. Kära Ida och Z kom dock ihåg och hade med sig en namnskylt av pärlor till Lilla M, tack!

Tårta blev det, även för Lilla A.

 

Tusen tack från Lilla A för alla presenter, kort och grattis lite överallt i cyberspejs. Vi har haft en fin ettårs dag och nu är det vår så alla sommarkläder och uteleksaker Lilla A fick i present  kommer väl till pass. Tågbanan och böckerna får blida sin tid tills vi kommer in igen i oktober. 

6 thoughts on “Ett ettårs kalas senare eller Hipp hipp HURRA!

  1. Visst är det för ljuvligt att våren äntligen är kommen! Stort grattis till den stora fröken som blivit hela 1 år, trots att hon är minst i familjen!

    Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>