Vårskor -check!

Efter lite irritation på det urkassa utbudet av vårskor utan Hello Kitty eller Spindelmannen fick det bli dessa.

20120422-163209.jpg

Vita med rosa detaljer. Inte ultimat med en onge som älskar vattenpölar och leriga diken, men de är i skinn så de får våttorkas ofta helt enkelt. Inväntar annars att Stadium ska släppa sina Point Zero springskor. 149 kronor för ett par skor som Lilla M älskade förra sommaren. Väl värt pengarna.

7 thoughts on “Vårskor -check!

  1. Som hos oss, vita puma… Men ja de får hålla tills hösten iaf annars blir jag knäpp. 400kr för ett par barnskor. Sjukt!

  2. Jättefina! Jag köpte budget till lillan i år, var också halvirriterad på den där jävla katten och den där förbaskade spindeln. Så jag tog med ungen till H&M så fick hon välja själv :P Hon valde ett par converseliknande ljusblå med små monster på i olika fäger haha! Hur gulliga som hellst! Hur bra de är vet jag inte än men är de kassa så är det ju tur att de bara kostade 129 kr :)

    Kram!

  3. Jag går runt på barnavdelningar både vad gäller kläder och skor nu när jag har ett syskonbarn att ge saker… Nu dröjer det ju innan just skor blir aktuellt (han är bara 2 och en halv månad nu) men jag irriterar mig på utbudet… Hade nog valt de skor ni hittade till mait oxå även om jag av exakt samma anledning som du inte tycker de är ultimata. Varför säljs inga ler-färgade skor/kläder? ;-)

  4. vi hade tur och har fått ärva inte mindre än 10 par skor av 3 andra som är ett år äldre än nellan – helt suveränt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>